ENNAKKO: Kultajahdissa – Mestaruus katkolla!

Mestiksen viides finaali pelataan perjantai-iltana Kalevankankaalla. Jukurit johtaa KooKoota finaalien ottelusarjassa voitoin 3-1, mestaruuteen vaadittaessa neljä voittoa.

Jukurit kultajahdissa! Kuva: Petri Lyytikäinen

Mestiksen viides finaali pelataan perjantai-iltana Kalevankankaalla. Jukurit johtaa KooKoota finaalien ottelusarjassa voitoin 3-1, mestaruuteen vaadittaessa neljä voittoa.

Jukureiden ja KooKoon välinen ottelusarja on ollut mielenkiintoinen. Ottelut ovat tarjonneet viihdettä kaikille osapuolille niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.

Jukurit ja KooKoo ovat tuttu finaalipari myös kahdelta edelliseltä vuodelta ja tämän vuoden ottelusarja muistuttaa paljon viimevuotista – nyt roolit ovat menneet joukkueilla vain toisin päin.

KooKoolla on ollut vaikeuksia maalinteossa, sillä joukkue on taistellut putkeen viisi erää maaleitta. Jukureiden tiivis puolustuspelaaminen ja hyvä maalivahtipeli on asettanut mustaoranssit ahtaalle. Mikkelissä KooKoo ei onnistunut maalinteossa kahdessa viimeisessä erässä ja edellinen ottelu Kouvolassa päättyi lukemiin 0-2. Aiemmin samassa otteluparissa myös Jukureilla oli viiden erän maaliton putki.

Jukureiden kauden tavoite, Mestiksen kulta, on jo lähellä. Sarja pitää kuitenkin pelata loppuun asti, sillä kaikki tietävät kouvolalaisten vahvuuden, kovuuden ja sisukkuuden. Perjantaina tullaan varmasti näkemään laadukasta, vauhdikasta ja tarkkaa jääkiekkoa, josta kaikki ottelun osapuolet pääsevät nauttimaan. Panokset ovat kovat, katsoo ottelua koti- tai vierasjoukkueen silmin.

Nähdäänkö Kalevankankaalla jo ratkaiseva finaali vai onnistuuko KooKoo venyttämään ottelusarjaa? Kumpi joukkue puolustaa tiiviimmin ja huolellisimmin? Joukkueiden kokoonpanot julkaistaan tuttuun tapaan ottelupäivän aamuna.

Viides finaali pelataan perjantaina Kalevankankaalla klo 18.30! SINIKELTAISTA PÄÄLLE JA PERJANTAINA HALLILLE! Liput kannattaa hankkia etukäteen täältä. Saavuttehan hallille ajoissa (myös ennakkoon lipun ostaneet), ovet avataan tuntia ennen ottelun alkua eli klo 17.30.

Otteluvoitot ovat nyt 3-1. Mestaruuteen tarvitaan neljä voittoa.

Mestiksen finaalien ottelutahti:

Ti 7.4. klo 18.30 Jukurit – KooKoo 2-1

Pe 10.4. klo 18.30 KooKoo – Jukurit 5-0

La 11.4. klo 17.00 Jukurit – KooKoo 3-2

Ti 14.4. klo 18.30 KooKoo – Jukurit 0-2

Pe 17.4. klo 18.30 Jukurit – KooKoo
(Hanki liput etukäteen täältä!)

La 18.4. klo 17.00 KooKoo – Jukurit (tarvittaessa)

Ti 21.4. klo 18.30 Jukurit – KooKoo (tarvittaessa)