ENNAKKO: Kotiotteluputki alkaa LeKin vierailulla

Mestiksen runkosarja jatkuu Jukureiden osalta kotiotteluputkella, sillä Jukurit pelaa neljä seuraavaa otteluaan kotihallissa. Ensimmäisenä viikinkiryhmän kotikaukalossa vierailee LeKi.

Lentävätkö jäähileet keskiviikkona Kalevankankaalla, kun vastassa on LeKi?
Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo

Mestiksen runkosarja jatkuu Jukureiden osalta kotiotteluputkella, sillä Jukurit pelaa neljä seuraavaa otteluaan kotihallissa. Ensimmäisenä viikinkiryhmän kotikaukalossa vierailee LeKi.

Jukurit kohtaa kotihallissaan keskiviikkona LeKin, joka vierailee Kalevankankaalla nyt toisen kerran. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen miteltiin lokakuun lopussa ja sen vei viikinkiryhmä lukemin 4-0.

Jukurit viilettää kahdeksan ottelun voittoputkessa ja pisteputki on 15 ottelun mittainen.

LeKillä on takanaan kolmen ottelun tappioputki ja se on viidestä edellisestä ottelustaan kerännyt pisteitä vain kaksi. Joukkue mielii pisteitä tililleen ja haluaa karistaa runkosarjasijan yhdeksän taakseen.

Joukkueiden kokoonpanot selviävät vasta ottelupäivän aamuna, mutta tiistaina Jukureiden jääharjoituksiin osallistui koko pelaajarinki ja joukkue saanee vahvan kokoonpanon keskiviikon otteluun.

Nippelitieto:

Jukurit ja LeKi kohtasivat kaudella 2014–2015 kuusi kertaa, joista viikinkilauma vei nimiinsä viisi ottelua.

Seuraa heitä:

Jukurit #27 Saku Kinnunen
KalPasta Jukureihin lainalle siirtynyt 20-vuotias hyökkääjä näytti vauhdikasta osaamistaan joukkueen treeneissä tiistaina. Peli-intoa ja tahtoa löytyy, mutta löytyykö sopiva roolitus joukkueeseen jo keskiviikkona?

LeKi #22 Miikka Männikkö
Viikinkiryhmässä viime kauden päätteeksi Mestaruutta juhlinut 36-vuotias hyökkääjä siirtyi LeKin riveihin marraskuun alussa. LeKissä Männikkö on tehnyt 11 ottelussa tehot 5+5=10.

Jukurit – LeKi Kalevankankaalla keskiviikkona klo 18.30. Ostamalla lipun etukäteen vältyt ruuhkilta ja jonotukselta – hanki siis omasi ennakkomyyntipaikoista tai Lippu.fi:stä! Otteluisäntänä Tanhuvaaran Urheiluopisto ja aloituskiekon tulee pudottamaan keihäänheiton Euroopan mestari ja olympiapronssimitalisti Antti Ruuskanen.