ENNAKKO: Kotihalliin palaava TUTO isännöi viikinkiryhmää keskiviikkona

Tiukoista, tasaisista ja vauhdikkaista kohtaamisista tunnetut Jukurit ja TUTO Hockey kohtaavat toisensa keskiviikkona Kupittaalla.

Jukurit matkaa keskiviikkona Turkuun Kupittaalle.
Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo

Tiukoista, tasaisista ja vauhdikkaista kohtaamisista tunnetut Jukurit ja TUTO Hockey kohtaavat toisensa keskiviikkona Kupittaalla.

Jukurit lähtee keskiviikon vierasotteluun Turkuun allaan kuudesta ottelusta viisi voittoa, ainoan tappion joukkue kärsi kotona pari viikkoa sitten, kun Jokipojat oli maalin verran parempi voittolaukauskilpailun jälkeen. Joukkue on selkeästi ottanut askeleen kohti tulevaa.

TUTO pitää sarjataulukossa pistein 20 sijaa seitsemän ja lähtee kaatamaan neljännellä sijalla ennen keskiviikon kierrosta olevaa viikinkiryhmää, jolla on taskussaan pisteitä 22.

TUTO pelasi viime viikolla kolme ottelua vieraissa, sillä turkulaisryhmä kohtasi kiertueella KeuPa HT:n (4-5), RoKin (5-6 JA) ja Hermeksen (8-3) ja palaa kotiyleisönsä eteen neljä pistettä enemmän taskussaan.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa runkosarjassa tällä kaudella kerran Mikkelissä. Syyskuun lopussa pelattu ottelu päättyi turkulaisjuhliin lukemin 0-2, mutta selkeää ennakkosuosikkia ei voida keskiviikon kohtaamiselle määrittää. Jukureiden ja TUTOn välisistä kohtaamisista ei tunnetta, taitoa ja vauhtia puutu, sillä molempien joukkueiden voitontahto huokuu katsojille asti.

Nippelitieto:

TUTOn Teemu Lämsä valittiin aiemmin tällä viikolla alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen ja täten kamppailee Atte ja Miro Mäkisen ja Frank Gymerin tavoin paikasta pikkuleijonien joukkueeseen vuodenvaihteessa kotona pelattaviin MM-kisoihin.

Seuraa heitä:

Jukurit - #29 Teemu Turunen
Nuori toista kauttaan Jukureissa pelaava hyökkääjä on löytänyt mainion vireen. Pelisilmää omaava 19-vuotias on nakuttanut Oula Palven ja Joonas Sammalmaan ketjussa tehot 5+7=12.

TUTO Hockey - #55 Topi Taavitsainen
24-vuotias hyökkääjä on nostanut tasoaan tälle kaudelle. Liukasliikkeinen turkulainen iski TUTOn molemmat maalit joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Mikkelissä ja on neljässätoista runkosarjan ottelussa tällä kaudella tehnyt tehot 9+6=15.

TUTO Hockey – Jukurit keskiviikkona 28.10. klo 18.30. Ottelun on Elisa Viihteen kuukauden ottelu ja näin ollen peli näytetään monikameratuotantona Viihteeltä. Sen lisäksi ottelu on tuttuun tapaan nähtävillä Elisan Fanseat -palvelusta ja Mikkelissä katsottavissa Jukureiden vierasillassa ravintola Päämajassa.