ENNAKKO: Kolmas kohtaaminen mitellään Kalevankankaalla

Mestiksen puolivälierät jatkuvat lauantaina ympäri Suomea, mutta Jukurit ja KeuPa iskevät toistensa kimppuun Kalevankankaalla Perhepelissä klo 17.00.

Puolivälierien kolmas kohtaaminen mitellään lauantaina Kalevankankaalla.
Kuva: Petri Lyytikäinen

Mestiksen puolivälierät jatkuvat lauantaina ympäri Suomea, mutta Jukurit ja KeuPa iskevät toistensa kimppuun Kalevankankaalla Perhepelissä klo 17.00.

Jukurit haki perjantaina kauden ensimmäisen voittonsa Keuruulta, kun viikinkipaidat voittivat lukemin 0-5. Jukureiden maalintekijöinä kunnostautuivat Oula Palve, Niko Laakkonen, Jaakko Turtiainen, Jani Savolainen ja Anthony Guttig.

Jukurit johtaa KeuPaa voitoin 2-0, neljällä voitolla seuraa välieriin menijä. Tämäkään ottelusarja ei ole vielä ohi, sillä jäällä voi lauantainakin tapahtua mitä tahansa.

Kaksi edellistä kohtaamista ovat noudattaneet aika lähelle samaa kaavaa: Ajoittain KeuPa on saanut Jukurit oikein ahtaalle, mutta Jukureiden tiivis puolustus ja tehokkuus hyökkäyspäässä ovat saaneet sarvipäille pari momentumia, joista Jukurit on iskenyt tarvittavat maalit.

Molemmilla joukkueilla on edellisestä ottelusta kulunut alle 24 tuntia aikaa ja molemmat joukkueet matkustavat Keuruulta Mikkeliin. Myöhemmin selviää, kumpi joukkue on saanut palauteltua paremmin ja jalat uudelleen liikkeelle.

3. puolivälieräottelu Jukurit – KeuPa HT, Perhepeli, pelataan lauantaina Kalevankankaalla klo 17.00. Saavuthan ajoissa paikalle, sillä perhepelin ohjelmassa on muun muassa viihdykettä perheen pienimmille ja miksei myös vähän isommille!

Perhepeliin kaikki alle 12-vuotiaat lapset ilmaiseksi sisään ja perhelippu hintaan 15 €! (Perhelippu sisältää liput kahdelle aikuiselle ja kaikille perheen alle 16-vuotiaille lapsille) Tarjous käy D1 ja E2 -katsomoihin. Tervetuloa!

Perhepelin ohjelmaa:
Visulahden Dino vierailee ottelussa, lapset pääsevät pomppimaan pomppulinnaan ja piirustuskilpailussa parhaimmille on luvassa palkinto!

Hallilla on muutakin ohjelmaa:
Mikkelin Kamppareiden Bandyliigan finaali HIFK:ta vastaan pelataan lauantaina Helsingin Kalliossa ja ottelua voi seurata klo 16.00 alkaen Jukureiden Viikinki-ravintolasta.

Lisäksi:
Juuri sinä voit etukäteen voittaa liput lauantain Perhepeliin, sillä perhe-lippupaketti on palkintona Kauppakeskus Akselin Aarrepäivien arvonnassa lauantaina klo 11.00-13.00. Käykää aamupäivällä osallistumassa arvontaan!