ENNAKKO: K-Vantaa vieraaksi Kalevankankaalle tauon jälkeen

Maajoukkuetauon jälkeen Jukurit palaa tositoimiin, kun Kiekko-Vantaa saapuu keskiviikkona Kalevankankaalle Jukureiden vieraaksi ensimmäistä kertaa kaudella 2015–2016.

Nähdäänkö keskiviikkona Kalevankankaalla maalijuhlaa?
Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo

Maajoukkuetauon jälkeen Jukurit palaa tositoimiin, kun Kiekko-Vantaa saapuu keskiviikkona Kalevankankaalle Jukureiden vieraaksi ensimmäistä kertaa kaudella 2015–2016.

Jukurit ja Kiekko-Vantaa ovat kohdanneet tällä kaudella kerran. Lokakuun alussa Vantaalla Trio Areenalla pelattu ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon lukemin 5-2.

Jukurit on saanut pisteitä yhdeksästä edellisestä ottelustaan ja pistejahtiin joukkue lähtee kotihallissaan myös keskiviikkona. Jukureiden paidan päällensä Leijonat-visiitin jälkeen pukevat Atte ja Miro Mäkinen sekä Frank Gymer.

Myös lohipaidat lähtevät saalistamaan pisteitä tililleen, sillä Kiekko-Vantaa on kuudesta edellisestä ottelustaan napsinut pisteitä vain kolme.

Kiekko-Vantaan kokoonpanossa on edellisen Jukurit-kohtaamisen jälkeen tapahtunut muutoksia, sillä hyökkääjä Tomi Tuomisto siirtyi HIFK:n riveihin.

Nippelitieto:

Jukurit on jäänyt viimeksi kokonaan ilman pisteitä juuri Kiekko-Vantaata vastaan lokakuun alussa Trio Areenalla.

Seuraa heitä:

Jukurit - #23 Niko Laakkonen
Vauhdikas ja tunnollinen hyökkääjä, joka tekee paljon likaista työtä. Joukkueen aito soturi, joka kamppailee tilanteet loppuun asti. Laakkoselle on tällä kaudella kertynyt tehoja 1+2=3.

Kiekko-Vantaa - #57 Toni Leinonen
Liiga-kokemusta HIFK:sta omaava joukkueen selkäranka ja kapteeni, joka juoksi Malminkartanon 426 porrasta ennätysaikaan 58,75. Leinosen tehot tällä kaudella 4+4=8.

Jukurit – K-Vantaa keskiviikkona 11.11. klo 18.30. Ovet avataan jo klo 17.30, saavuthan ajoissa ruuhkien välttämiseksi! Liput kannattaa ostaa etukäteen täältä. Huomioithan, että Kalevankankaan liikennejärjestelyissä on väliaikaisia muutoksia Raviradantiellä tapahtuvista tietöistä johtuen. Tervetuloa seuraamaan ottelua!