ENNAKKO: Jukurit metsästämään kauden avausvoittoa Joensuusta

Jukurit matkaa kauden toisessa ottelussaan Joensuuhun sarjanousija Jokipoikien vieraaksi. Myös Jokipojat hakee kauden ensimmäistä voittoa tililleen perjantaina.

Jukurit lähtee hakemaan kauden avausvoittoa Joensuusta.
Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo

Jukurit matkaa kauden toisessa ottelussaan Joensuuhun sarjanousija Jokipoikien vieraaksi. Myös Jokipojat hakee kauden ensimmäistä voittoa tililleen perjantaina.

Jukureiden sarja-avaus ei sujunut täysin suunnitelmien mukaan keskiviikkona Mikkelissä, sillä kotihallissa pelatussa ottelussa joukkue joutui toteamaan SaPKon paremmakseen voittolaukauksien jälkeen lukemin 4-5. Jukurit lähtee hakemaan ensimmäistä voittoa Joensuusta, jossa vastassa on niin ikään kauden avausvoittoa janoava kotijoukkue Jokipojat.

Myös Jokipojat hävisi keskiviikkona tiukan ottelun vasta voittolaukauksilla Kajaanin Hokille. Erikoisen ottelusta teki se, että Jokipojat johti ottelua jo lukemin 0-3, kunnes Hokki tuli tasoihin ja ohi. Tuon ottelun lopputulos oli numeroin 5-4 Hokille.

Keskiviikkona Jukureiden parhaimmistoon kuuluneilta Timo Hiltuselta, Joonas Valkoselta, Atte Mäkiseltä, Miro Mäkiseltä, Samuli Piipposelta ja Jarno Pavénilta odotetaan hyviä suorituksia myös Mehtimäellä.

Jokipoikien joukkue on hyvin mielenkiintoinen Jukureiden näkökulmasta, sillä nimensä puolesta maalivahti Samuel Jukurilla on seurattava pelaaja. Lisäksi joukkueesta löytyy monta Jukureiden paidassa nähtyä pelaajaa. Viime kauden Jukuri-kapteeni ja Kalevankankaan yleisön suosikkipuolustaja Juuso Akkanen nähdään Jokipoikien peliasussa. Perjantaina kotijoukkuetta edustavat myös viime kaudella Jukureissa pelanneet Elmeri Laamanen, Roope Hämäläinen ja Janne Väyrynen.

Jukurit on voittanut Jokipojat 15 edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa, joten voitolla tuo historiatilasto kasvaisi 16 voittoon. Jokipoikien edellinen Jukurit -voitto on tapahtunut maaliskuussa vuonna 2012.

Jokipojat – Jukurit Joensuun Mehtimäen jäähallissa perjantaina klo 18.30!