ENNAKKO: Jukurit ja SaPKo iskevät yhteen revanssiviikonlopussa – tarjolla myös lisäpisteitä!

Jukurit kohtaa revanssiviikonlopussa SaPKon. Joukkueet kohtaavat perjantaina Mikkelissä ja lauantaina Savonlinnassa. Tämän kauden revanssiviikonloppuun uuden panoksen tuovat jaossa olevat lisäpisteet.

Revanssiviikonlopussa kohtaavat Jukurit ja SaPKo.
Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo

Jukurit kohtaa revanssiviikonlopussa SaPKon. Joukkueet kohtaavat perjantaina Mikkelissä ja lauantaina Savonlinnassa. Tämän kauden revanssiviikonloppuun uuden panoksen tuovat jaossa olevat lisäpisteet.

Mestiksen jo perinteeksi muodostunut revanssiviikonloppu pelataan tulevana viikonloppuna 20.–21. marraskuuta. Kuluva kausi on kuudes, jolloin revanssiviikonloppu on Mestiksen sarjaohjelmassa.

Jukurit ja paikallisvastustajaksi muodostunut pässilauma Savonlinnasta ovat kohdanneet kauden aikana kaksi kertaa. Ensimmäinen mittelö pelattiin kauden avausotteluna Mikkelissä, jolloin SaPKo vei pisteet Jukureilta voittolaukauksilla lukemin 4-5.

Toinen kohtaaminen oteltiin Savonlinnassa noin kuukausi sitten. Lokakuisena perjantai-iltana Jukurit oli Talvisalossa parempi 2-5.

Sarjataulukossa Jukurit on kaksi pykälää SaPKoa edellä, sillä Jukurit on toisena pistein 34 ja SaPKo neljäntenä, vain kaksi pistettä viikinkipaitoja perässä.

Lisäpisteet:

Tämän kauden revanssiviikonloppuun uuden panoksen tuovat jaossa olevat lisäpisteet. Lisäpisteitä jaetaan seuraavasti:

- Joukkue joka voittaa molemmat ottelut, saa kaksi lisäpistettä.
- Jos otteluiden voitot menevät tasan, enemmän pisteitä saanut
  saa yhden lisäpisteen.
- Jos pisteet ovat kahden ottelun jälkeen tasan, paremman
  maalieron saanut joukkue saa yhden lisäpisteen.

Revanssiviikonloppuna molemmat ottelunsa varsinaisella peliajalla voittavan joukkueen pistetili kasvaa kaikkiaan kahdeksalla pisteellä, joten tasaisessa sarjassa muutokset sarjasijoituksien suhteen voivat viikonlopun päätteeksi olla suuria.

Nippelitieto:

Perjantaina Jukureiden kokoonpanosta on varmuudella pois hyökkääjä Joonas Kalliola, joka on sivussa pelikiellosta johtuen. Kahden ottelun mittainen pelikielto määrättiin 11.11.2015 Jukurit – Kiekko-Vantaa -ottelun tapahtumien johdosta. Kalliola kärsi ensimmäisen pelikieltonsa perjantaina 13.11.2015 Hermes – Jukurit -ottelussa.

Seuraa heitä:

Jukurit #3 Sami Jekunen
20-vuotias savonlinnalaislähtöinen puolustaja on näyttänyt kauden aikana hyvää puolustusosaamista ja fiksua pelaamista niin koti- kuin vieraskaukaloissakin.

SaPKo #33 Oskari Setänen
TPS:stä savonlinnalaisryhmässä lainalla oleva Setänen on ex-Jukuri ja pelasi viikinkilauman maalinvartijana kauden 2013–2014 keväällä, jolloin Jukurit voitti Mestiksen hopeaa. Setänen on tällä kaudella nähty TPS:n lisäksi TUTO Hockeyssa, RoKissa ja Ässissä.

Revanssiviikonlopussa myös lähtöseuraesittelyt ja fanietuja

Lisäpisteuudistuksen lisäksi pelaajien lähtöseurat ovat esillä revanssiviikonlopussa. Edellisen kerran lähtöseuraesittely järjestettiin revanssiviikonlopun yhteydessä tammikuussa 2014.

Fanibussilla matkaaville faneille on otteluihin vapaa pääsy ja Mikkelistä Savonlinnaan matkustaakin lauantaina kolme bussia Jukurit-faneja ja perjantaina Savonlinnasta saapuu faneja Mikkeliin.

Lauantain fanimatkalle on jäljellä vielä muutamia paikkoja. Lisätietoja revanssiviikonlopun lauantain fanimatkasta löydät Jukurit SarvisClubin sivulta.

Saalistaako Jukurit pässilauman? Miten käy lisäpisteiden? Se selviää revanssiviikonlopussa:

pe 20.11. klo 18.30 Jukurit – SaPKo (Mikkeli, ovet auki klo 17.30)
la 21.11. klo 17.00 SaPKo – Jukurit (Savonlinna)

Saavuthan hallille ajoissa ruuhkien välttämiseksi! Liput kannattaa ostaa etukäteen täältä. Huomioithan, että Kalevankankaan liikennejärjestelyissä on väliaikaisia muutoksia Raviradantiellä tapahtuvista tietöistä johtuen. Tervetuloa seuraamaan otteluita!