ENNAKKO: Jukurit haastaa SKA Nevan Imatralla

Jukureiden harjoitusottelukausi jatkuu keskiviikkona ja torstaina Imatralla, jossa Jukurit kohtaa kahteen otteeseen pietarilaisen SKA Nevan.

Jukurit valmistautui tiistai-iltana Imatran turnaukseen.
Kuva: Jukurit

Jukureiden harjoitusottelukausi jatkuu keskiviikkona ja torstaina Imatralla, jossa Jukurit kohtaa kahteen otteeseen pietarilaisen SKA Nevan.

Jukurit on syksyn edetessä pelannut kolme harjoitusottelua, joista tilille on kertynyt vain voittoja. Hämeenlinnan turnauksessa kaatuivat Liigassa pelaavat Kärpät ja HPK ja viime viikolla ensimmäisessä kotihallissa pelatussa ottelussa SaPKo sai kokea Jukurit paremmakseen.

Jatkuuko Jukureiden voitonkulku myös Imatralla? Jukureiden vastustaja SKA Neva (ent. SKA Karelia) on joukkueelle tuttu viimevuodelta, sillä joukkueet kohtasivat myös vuosi sitten Imatralla harjoitusotteluiden muodossa.

Molempien joukkueiden kokoonpanot ovat muuttuneet vuodentakaisesta ja etenkin SKA Nevan joukkueen kokoonpanosta ei ole etukäteen paljoakaan tietoa. Edellisvuonna molemmat kohtaamiset päättyivät kuitenkin Jukureiden juhliin ja lukemat tällöin olivat sarvipäille 4-3 ja 5-3.

Jukureiden kokoonpanossa nähdään muutoksia joltakin osin. Tällä viikolla joukkueeseen liittynyt Frank Gymer nähdään ensimmäistä kertaa Jukureiden peliasussa, kun taas Mäkisen veljekset Miro ja Atte ovat U20-maajoukkueen mukana turnauksessa Venäjällä. Myös Jukureiden päävalmentaja Antti Pennaselta jää Imatran turnaus väliin U20-maajoukkueen Venäjän turnauksen vuoksi.

– Tosi hyvin on mennyt ja joukkue on ottanut hyvin vastaan. Ei mitään ihmeempiä, Gymer naureskeli kolmansien Jukurit -treenien jälkeen.

– Hyvillä mielin lähden Imatralle ja innolla odotan tulevia pelejä. Toivottavasti voin auttaa joukkuetta etenkin hyökkäyspäässä ja ylivoimapelissä, sekä oppia vanhemmilta ja kokeneemmilta pelaajilta.

Imatran turnauksessa Jukurit pelaa seuraavasti:

26.8.2015 klo 18.30 SKA Neva – Jukurit
27.8.2015 klo 13.00 SKA Neva – Jukurit