ENNAKKO: Jatkuvatko kuumat tunteet toisessa finaalissa?

Mestiksen toinen finaaliottelu Jukureiden ja KooKoon välillä pelataan perjantaina Kouvolassa. Sumulaakson illasta on odotettavissa kuumaa ja kosteaa.

Molempien joukkueiden tunteet kuumenivat 1. finaalin lopussa.
Kuva: Petri Lyytikäinen

Mestiksen toinen finaaliottelu Jukureiden ja KooKoon välillä pelataan perjantaina Kouvolassa. Sumulaakson illasta on odotettavissa kuumaa ja kosteaa.

Jukurit voitti ensimmäisen finaalin Mikkelissä tiistaina lukemin 2-1. Kotijoukkueen jalka liikkui jäällä hyvin, mutta mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä paremmin KooKoo pääsi mukaan peliin.

- En missään nimessä voi olla tyytyväinen meidän suoritukseen, vaikka voitto tulikin, päävalmentaja Antti Pennanen ruoti omiaan tiistain ottelun jälkeen.

Tiistain ottelun lopussa molempien joukkueiden tunteet kuumenivat. Rangaistukseksi tuomaristo kirjasi muutaman käytöskympin, mutta myöhemmin kurinpitäjä asetti KooKoon Pauli Levokarin yhden ottelun pelikieltoon ja antoi molemmille joukkueille 500 euron suuruisen sakon. Levokari kärsii rangaistuksensa perjantain ottelussa.

Ei anneta sakkojen häiritä, sillä 2. finaali Kouvolassa perjantaina klo 18.30. Jukurit SarvisClub järjestää otteluun fanimatkan, tervetuloa mukaan! Ottelu on nähtävillä myös ilmaiseksi ravintola Päämajassa ja ostettavissa Elisa Viihteeltä.

KATSE LIIGAAN – KANNUSTETAAN JUKURIT VOITTOON!

Mestaruuteen tarvitaan neljä voittoa.

Mestiksen finaalien ottelutahti:

Ti 7.4. klo 18.30 Jukurit – KooKoo 2-1

Pe 10.4. klo 18.30 KooKoo – Jukurit
(Jukurit SarvisClub järjestää otteluun fanimatkan, tervetuloa mukaan! Lisätietoja täältä.)

La 11.4. klo 17.00 Jukurit – KooKoo
Olethan ostanut jo ottelulipun? Se kannattaa hankkia etukäteen täältä.

Ti 14.4. klo 18.30 KooKoo – Jukurit

Pe 17.4. klo 18.30 Jukurit – KooKoo (tarvittaessa)

La 18.4. klo 17.00 KooKoo – Jukurit (tarvittaessa)

Ti 21.4. klo 18.30 Jukurit – KooKoo (tarvittaessa)