ENNAKKO: Jatkuuko Jukureiden valta LeKiä vastaan?

Kolmen ottelun viikko jatkuu viikon toisella ottelulla perjantaina Lempäälässä, jossa illan isäntänä häärii LeKi.

Jatkuuko Jukureiden valta LeKiä vastaan?
Kuva: Petri Lyytikäinen

Kolmen ottelun viikko jatkuu viikon toisella ottelulla perjantaina Lempäälässä, jossa illan isäntänä häärii LeKi.

Jukurit nousi yhden pisteen turvin Mestiksen piikkipaikalle voitettuaan KooKoon keskiviikkona Kouvolassa. Kärjen kamppailu on kovaa, mutta ennen kahden kärkijoukkueen runkosarjan viimeistä ottelua Jukurit pelaa muutaman ottelun välissä, joista ensimmäinen perjantaina Lempäälässä.

Jukurit lähtee otteluun taskussaan pienoinen voittoputki, sillä joukkueella on takanaan voitot kuudesta edellisestä ottelustaan. Sarvipäät ovat piristyneet talven synkkyyden jälkeen ja peli-ilme näyttää hyvältä.

LeKillä on myös allaan voitto, kun joukkue ryöväsi pisteet keskiviikkona vieraskaukalossa Kiekko-Vantaalta lukemin 1-4.

Jukureiden vastustaja LeKi vahvistui ennen siirtorajan umpeutumista kahdella pelaajalla. Maalivahti Mika Noronen ja keskushyökkääjä Tomi Tuomisto liittyivät joukkueen vahvuuteen ja pelaavat ensimmäiset ottelunsa LeKi-paidassa Jukureita vastaan.

Jukurit on ollut LeKille voittamaton vastustaja, sillä joukkueet ovat kohdanneet kuluneella kaudella neljä kertaa ja pisteet ovat joka kerralla jääneet mikkeliläisryhmälle.

LeKin tehokkaimpia ovat olleet Markus Jokinen (14+16) ja Jimi Santala (5+21). LeKissä alkukauden pelannut Miikka Männikkö tehtaili tehot 8+20, kun Männikön tilastot Jukureissa näyttää kuuden pelatun ottelun jälkeen 2+7. Jukureiden tehotilaston kärjessä ovat Oula Palve (15+28), Anthony Guttig (12+28) ja Timo Hiltunen (16+16).

Jatkuuko Jukureiden valta LeKiä vastaan kauden viidennessä kohtaamisessa? LeKi – Jukurit perjantaina Masku-areenalla klo 18.30! Ottelu on tuttuun tapaan nähtävillä Ravintola Päämajassa ja Elisa Viihteeltä.