ENNAKKO: Hermes Kalevankankaalle yhdeksän vuoden tauon jälkeen

Jukureiden alkukausi ei ole alkanut täysin odotetulla tavalla, mutta palapelin rakentaminen on vielä kesken. Seuraavan palan kohdalla vastassa on lauantaina Mikkeliin saapuva Hermes.

Atte Mäkinen suunnittelee pelikuvioita Frank Gymerin kanssa lauantaille.
Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo

Jukureiden alkukausi ei ole alkanut täysin odotetulla tavalla, mutta palapelin rakentaminen on vielä kesken. Seuraavan palan kohdalla vastassa on lauantaina Mikkeliin saapuva Hermes.

Kuusi pistettä tilille napsinut mikkeliläisryhmä kohtaa Mestikseen yhdeksän vuoden tauon jälkeen nousseen Kokkolan Hermeksen. Täysin vieras joukkue ei kuitenkaan Kalevankankaalle saavu, sillä joukkueen riveistä löytyy yksi ex-Jukuri ja muutamia, jotka ovat pelanneet hallissa vierasjoukkueen peliasu päällä.

Hermeksen tilille on tältä kaudelta kertynyt vain kolme pistettä. Viimeisimmäksi joukkue joutui toteamaan SaPKon paremmakseen perjantai-iltana Savonlinnassa, jossa kaksi pistettä jäi kotijoukkueelle voittolaukauskilpailun jälkeen lukemin 4-3.

Etelä-Savossa viikonloppua viettävän Hermeksen tehokkaimpiin pelaajiin kuuluvat Ville Rajala (1+5), Janne Kivilahti (1+3) ja Teemu Huttu (0+3).

Toisin kuin Hermes, Jukurit sai perjantaina keskittyä harjoittelemiseen. Keskiviikon ottelusta pois olleita pelaajia nähtäneen lauantaina kokoonpanossa. Molempien joukkueiden kokoonpanot vahvistuvat tuttuun tapaan ottelupäivän aamuna.

Jukureiden kultakypärää lauantaina kantaa Atte Mäkinen tehoin 3+1. Jukureiden tehotilaston kärjessä on kuitenkin viisi pelaajaa samoilla pisteillä, sillä A. Mäkisen lisäksi neljään tehopisteeseen ovat yltäneet Joonas Sammalmaa, Oula Palve, Teemu Turunen ja Miro Mäkinen.

Jukureiden palapelin rakentaminen jatkuu lauantaina Kalevankankaalla Hermestä vastaan klo 17.00. Ovet avataan klo 16.00 ja välttääksesi ruuhkat ja jonotuksen, liput kannattaa hankkia ennakkoon Citymarketista, Prismasta, Stellan kioskista, R-Kioskeilta tai osoitteesta www.lippu.fi.

Nyt Lähtee! Kannustetaan Jukurit voittoon!