ENNAKKO: Etelä-Savon herruus jälleen jaossa

Seuraavan kerran Etelä-Savon herruudesta kamppaillaan perjantaina Savonlinnassa, kun yhteen iskevät toisilleen tutut Jukurit ja SaPKo.

Teemu Suhonen pelaa perjantaina vanhaa seuraansa vastaan.
Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo

Seuraavan kerran Etelä-Savon herruudesta kamppaillaan perjantaina Savonlinnassa, kun yhteen iskevät toisilleen tutut Jukurit ja SaPKo.

Jukurit pelasi edellisen ottelunsa viime viikon lauantaina, joten joukkueella on hinku päästä tositoimiin. Piristyneen Jukurilauman suuntana on perjantaina Talvisalo, jonne joukkue matkaa tällä kaudella ensimmäisen kerran.

Jukurit on kohdannut SaPKon kerran kuluneen kauden aikana. SaPKo vieraili Mikkelissä runkosarjan avausottelussa, josta savonlinnalaisryhmä nappasi voiton lukemin 4-5 voittolaukauskilpailun päätteeksi.

Jukureiden paikka sarjataulukossa on sijalla kahdeksan, kun perjantain vastustaja on sijalla kolme. Pitkästä aikaa Savonlinnassa on nähty viihdyttävää ja ennen kaikkea voittavaa jääkiekkoa, mitä Jukurit yrittää perjantaina horjuttaa.

SaPKo on pelannut tällä kaudella 12 ottelua, joista peräti kahdeksasta joukkue on poistunut voittajana ja vain kahdesta ottelusta joukkue ei ole saanut pisteen pistettä.

Nippelitieto:

Kaudella 2014–2015 joukkueet kohtasivat kahdeksan kertaa. Jukurit voitti otteluista kuusi ja SaPKo kaksi.

Seuraa heitä:

Jukurit - #2 Teemu Suhonen
Jukureiden tehopuolustaja pelaa perjantaina entistä seuraansa vastaan, joten tunnetta kohtaamisesta ei tule puuttumaan. Suhoselle on tällä kaudella kertynyt 11 ottelussa tehot 1+5=6.

SaPKo - #20 Janne Kumpulainen
Mestiksen pistepörssin kakkonen tehoin 4+10=14. Kumpulainen ratkaisi voiton voittomaalikilpailussa savonlinnalaisille joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Mikkelissä.

SaPKo – Jukurit perjantaina 23.10. klo 18.30 Talvisalon jäähallissa. Jukurit SarvisClub järjestää otteluun fanimatkan, josta löydät lisätietoja täältä. Ottelu on nähtävillä myös Elisan Fanseat -palvelusta.