Akatemia saapuu Mikkeliin

Jukurien toinen perättäinen kolmen ottelun viikko käynnistyy keskiviikkona JYP-Akatemian kohtaamiselle Kalevankankaalla.

Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurien toinen perättäinen kolmen ottelun viikko käynnistyy keskiviikkona JYP-Akatemian kohtaamiselle. Kalevankankaalle saapuu nuori ja innokas jyväskyläläisjoukkue. Vaikka Akatemian kausi on alkanut mollivoittoisesti ja joukkue majailee sarjataulukon hännillä, on joukkue aina yllätyksellinen ja vaarallinen. Siitä kertoo se, että he onnistuivat marraskuussa viemään pisteet muun muassa TuTolta.

-Akatemian pelistä on turhat hienoudet karsittu pois ja joukkue pelaa rehellistä nopeaa kiekkoa. Joten huomenna nähdään kaksi samantapaista joukkuetta vastakkain, Jukurien valmentaja Timo Turunen pohtii.

-On hyvä ja mielenkiintoista valmistaa oma joukkue heitä vastaan. Päivän kunto ja nälkätila punnitaan siinä ottelussa.Tilastot tosin eivät ennusta ottelua kovin runsasmaaliseksi.

Otteluruuhkassa pelaava Jukurit tarkkailee jatkuvasti joukkueen vireystilaa.

-Harjoitukset pidetään lyhyinä ja terävinä. Aerobisella oheisharjoittelulla säädellään palautumista, Turunen selventää.

Jukurit lähtee JYP-Akatemiaa vastaan samalla kokoonpanolla kuin viime lauantaina Savonlinnassa. Ottelu Kalevankankaalla alkaa arkipelien tapaan kello 18.30.