Akatemia puolusti Jukurit tylsäksi

Keskiviikkona Jyväskylään matkustanut Jukurit oli aseeton JYP-Akatemian puolustuksen edessä ja kotijoukkue korjasi täyden pistepotin loppulukemin 2-1.

Joonas Koskinen Kuva: Petri Lyytikäinen

Keskiviikkona Jyväskylään matkustanut Jukurit oli aseeton JYP-Akatemian puolustuksen edessä ja kotijoukkue korjasi täyden pistepotin loppulukemin 2-1. Akatemia karkasi jo avauserän aikana kahden maalin johtoon, kun ensin Oula Palve toimitti kiekon Petteri Similän selän taakse ja erän lopulla Miika Roine onnistui ylivoimalla. Varmoin ottein maalilla pelannutta Similää ei käy avauserän tuloksesta syyttäminen, sillä koko viikinkipaitojen joukkue esitti kauden heikointa peliä läpi ensimmäisen erän. Ainoastaan Joonas Koskisen johtama kentällinen sai valmennusjohdolta puhtaat paperit.

-Fyysinen valmius oli hyvä, mutta kaikki pelilliset asiat jäivät; syöttövalmius, kiekonriistot ja pelinoupeus, Jukurien valmentaja Timo Turunen kertasi ottelun jälkeen.

JYP-Akatemia puolusti kahden maalin johtoaan varmoin ottein ja eikä Jukureille avatunut juurikaan maalitekopaikkoja tasakentällisin.

-Ylivoimalla olisi pitänyt kaivaa maali, kun sitä kuitenkin tarjotiin, Turunen harmitteli.

Jukurit pääsi päätöserässä peliin mukaan ja Pentti Nöyränen onnistui kaventamaan ottelun 2-1. Kovakaan työ ei riittänyt, vaan vahvasti joukkueena pelannut JYP-Akatemia korjasi itselleen kolme pistettä.

-Moni asia jäi mietityttämään. Muun muassa ohjauspeliä pitää työstää lisää.

Jukurit jatkaa otteluitaa perjantaina 10.1. Keravalla HCK:n vieraana. Ottelu alkaa kello 18.30 ja on nähtävissä Elisa Viihteeltä.