Akatemia parempi jatkoajalla

JYP-Akatemian ja Jukurien tasainen taistelu päättyi kotijoukkueen 1-0 voitoon jatkoajalla. Voittomaalin viimeisteli Topi Nättinen.
Kuva:Petri Lyytikäinen

Jukurien peli kulki melkoista vuoristorataa läpi ottelun. Toisessa erässä viikinkipaidoilla oli hetkensä, mutta Dennis Saikkonen Akatemian maalilla oli ohittamaton.

-Kolmannessa erässä sitten täysin jaloissa. Olisi pitänyt nöyremmin pystyä puolustamaan. Onneksi Setänen (Oskari) pelasi huippupelin ja antoi meille mahdollisuuden pysyä pelissä, Jukurien valmentaja  Timo Turunen kertasi.

Turusta jäi mietityttämään ottelun loppuhetket ja Jesse Rothlan 5+20.

-Videon perusteella luistimet kolahtivat yhteen. Enemmän se kampitukselta näytti kuin polvitaklaukselta.

-Pitää olla tyytyväinen pisteeseen. Välillä rivit olivat ojennuksessa, mutta paljon jäi parannettavaa. Kaikki aika täytyy käyttää nyt hyödyksi mitä on ja harjoitella rivit kuntoon. Pienellä rosterilla tässä on menty, Turunen sanaili mietteliäänä.

Jukurit kohtaa keskiviikkona SapKon Savonlinnanssa. Ottelu Talvisalossa alkaa kello 18.30 ja on katsottavissa Elisa Viihteeltä.