Valmentajasopimuksia

Jukurit rakentaa organisaatiotaan kohden ensi kautta ja resursoi osaamista hieman uudelleen loppukauden osalta.

Timo Turunen jatkaa Jukureiden valmentajana. Kuva: Petri Lyytikäinen

Jukurit rakentaa organisaatiotaan kohden ensi kautta ja resursoi osaamista hieman uudelleen loppukauden osalta. Toimenpiteet on osa systemaattista seuran kehitystyötä.

Edustusjoukkueen valmentajana kuudetta kauttaan toimiva Timo Turunen (50) jatkaa Jukureiden apuvalmentajana myös kaudella 2015–2016. Hän on valmentanut mikkeliläisiä kaudella 2008–2009 ja vuodesta 2010 nykyhetkeen. Turunen on voittanut valmentajana Mestiksen mestaruuden Jokipojissa vuonna 2010 ja Jukureissa 2013.

- Turusella on pitkä kokemus lajin parista ja hyvä näkemys pelistä. Päävalmentajan tahtotila oli, että Turunen jatkaa ja sillä oli tietysti iso merkitys, sillä heidän yhteistyö on toiminut ja roolit ovat selkeät, kommentoi urheilujohtaja Tommi Kerttula.

Päävalmentaja Antti Pennasen aiemmin solmittu sopimus kattaa myös kauden 2015 – 2016 loppuun asti.

Mestiksen Mestaruuteen 2013 peliuransa päättänyt Mikko Hakkarainen (38) siirtyy loppukaudeksi osaksi valmennustiimiä. Hakkarainen on toiminut toista kautta joukkueenjohtajana.

- Tässäkin ajateltiin urheilua, menestystä ja kuunneltiin valmennuksen toiveita. Hakkarainen ottaa vastuuta hyökkääjien peluuttamisesta, jotta päävalmentaja pystyy katsomaan enemmän kokonaisuutta pelin aikana, kertoo Kerttula.

A-nuorten päävalmentaja Jussi Hyvärinen (37) jatkaa tehtävässään myös kaudella 2015–2016. Hyvärinen on mikkeliläisen kiekkokoulun kasvatti, joka valmentaa A-nuoria päätoimisesti kolmatta kauttaan. Sitä ennen Hyvärinen toimi neljä kautta eri tehtävissä sekä HPK:n että Pelicansin organisaatiossa. Yhteensä Hyvärisellä on menossa kuudes kausi Jukuri-valmentajana.

- Meillä on ollut osaava ja päätoiminen A-nuorten valmentaja jo monta kautta ja tuloksen näkyvät sekä yksilö- että joukkuetasolla. Uskallan väittää, että A-nuorten toiminta ei ole koskaan ollut Mikkelissä näin laadukkaalla tasolla. Se alkaa pikku hiljaa näkyä myös edustusjoukkueessamme.

- Hyvärinen on tehnyt suunnitelmallista ja laadukasta valmennustyötä sekä nostanut vaatimustasoa järkevästi koko ajan. Hänen joukkueensa on kehittynyt kolmessa kaudessa enemmän kuin yksikään A-nuorten joukkue tässä maassa. Ja se on fakta, päättää urheilujohtaja Kerttula.

Jukurit jäällä tällä viikolla:

Tiistaina 27.1.2015 klo 18:50 Jukurit A – KooKoo A
Keskiviikkona 28.1.2015 klo 18:30 Jukurit – Hokki
Lauantaina 31.1.2015 klo 17:00 Jukurit – KeuPa HT

Lisätietoja:

Tommi Kerttula
044 270 0111
Urheilujohtaja
Jukurit HC Oy