UUTINEN: Jukurit mukana Nenäpäivä-kampanjassa – haaste myös muille Mestis-seuroille!

Jukurit on mukana Nenäpäivä-kampanjassa. Nenäpäivän visiona on Suomi, jossa jokainen edistää kehitysmaiden lasten ihmisarvoisen elämän toteutumista.

Jukurit on mukana Nenäpäivä-kampanjassa. Nenäpäivän visiona on Suomi, jossa jokainen edistää kehitysmaiden lasten ihmisarvoisen elämän toteutumista.

Nenäpäivä-säätiön järjestämä Nenäpäivä-kampanja hankkii vuosittain satojen tuhansien ihmisten avustamana varoja kehitysmaiden lasten auttamiseksi.

Yhdeksän kansainvälistä järjestöä tekee pitkäjänteisesti työtä kehitysmaissa – Afrikassa, Aasiassa sekä Väli- ja Etelä-Amerikassa Nenäpäivä-keräyksen varoilla. Työtä tehdään lasten terveyden, turvan, koulutuksen ja ravinnon edistämiseksi. Nenäpäivän varoilla tehtävän työn tuloksista hyötyy perheiden lisäksi heitä ympäröivät yhteisöt.

Nenäpäivän yhteinen tavoite on, että jokaisella lapsella on mahdollisuus hyvään elämään.

Jukurit haluaa kerätä potin tukeakseen perheitä ja perheissä kasvavia lapsia. Vain yhdessä me voimme saada jotakin suurta aikaan. Jukureiden yhteiseen pottiin voi lahjoittaa rahaa Jukureiden Nenäpäivän tiimisivun kautta.

Nenäpäivän Nenäsohva vierailee lauantaina halloween-teemaisessa Jukurit – LeKi perhepelissä. Jukurit arpoo yhdelle innokkaalle fanille ja kahdelle hänen kaverille VIP-paikat Nenäsohvalle lauantain peliin. Kilpailuun voit osallistua Jukureiden facebookissa, instagramissa ja twitterissä.

Lisäksi Jukureiden koko joukkue kirjoittaa sohvaan ja sen vieraskirjaan omat nimikirjoitukset ja sohva tullaan kauppaamaan myöhemmin Nenäpäivä-kampanjan omassa tapahtumassa.

YHDESSÄ ME OLEMME ENEMMÄN!

Jukurit haastaa muut Mestis-seurat mukaan Nenäpäivän kampanjaan.

Mukaan voi lähteä omalla tiimisivulla, lahjoittamalla rahaa, ostamalla Nenäpäivän nenän tai vaikka Nenäpäivän ja Pirkan yhteisen ostoskassin, jonka ovat suunnitelleet Mert Otsamo ja Krista Siegfrieds.

Lisätietoja kampanjasta Nenäpäivän nettisivulta.