UUTINEN: Jukurit Golf – Kenen maila meni rikki, kuka voitti?

Jukureiden ja yhteistyökumppaneiden yhteistä Jukurit Golf -tapahtumaa vietettiin tiistaina Annilan Golfkeskuksella.

Toista kertaa järjestetyn Jukurit Golfin aamu alkoi yhteisellä aamukahvilla ja edustusjoukkueen esittelyllä. Myös kilpailussa mukana olleet yhteistyökumppanit ja sidosryhmien edustajat saivat esitellä itsensä. Tällä kertaa mukana oli useita eri yhteistyökumppaneita.

Yhteisen aloituksen ja tutustumisen jälkeen tehtiin joukkuejaot, joilla kilpailijat lähtivät 18-reiän kilpailuun. Kilpailun pelimuoto oli pistebogey ja se aloitettiin yhteislähdöllä. Golfkilpailun lisäksi osallistujat pääsivät mittaamaan taitojaan myös Pisin lämäri -kilpailussa ja Lähimmäksi lippua -kilpailussa. Päivän hauskin episodi nähtiin, kun Jukureiden puheenjohtaja Jukka Toivakan golfmaila hajosi kesken lyönnin ja mailan pää lensi golfpallon tavoin pitkälle viheriölle.

Tapahtuman tarkoituksena oli esitellä edustusjoukkue sidosryhmille ja viettää yhdessä rentoa kesäpäivää golfin ja lätkän parissa. Tapahtumassa oli myös mahdollista osallistua golfopetukseen.

Pitkän ja kuuman päivän päätteeksi voittajia löytyi monessa eri kategoriassa. Joukkuekisan parhaaseen ryhmään kuuluivat Roope Ranta, Jaakko Tuuli, Jani Ollanketo ja Jorma Koljonen. Voittajajoukkueen yhteistulos oli 95 pistebogey pistettä.

Henkilökohtaisen kilpailun kolmen kärki oli Roope Ranta, Jouni Huttunen ja Jarkko Lahnasalo.

Lähimmäksi lippua -kilpailun voittaja oli Seppo Hujanen tuloksella 3 m 12 cm.

Pisin lämäri -kilpailun voitti miehistä Jani Ollanketo (70 m) ja naisista Sari Kääriäinen (20 m). Onnea voittajille!

Jukurit kiittää Annilan Golfkeskusta ja kaikkia tapahtumaan osallistuneita sidosryhmäläisiä mukavasta golfin ja jääkiekon täytteisestä päivästä!