Pekka Lipiäinen Jukurien toimitusjohtajaksi

Mikkelin Jukurit on nimittänyt Pekka Lipiäisen seuran toimitusjohtajaksi 1.4.2013 alkaen.

Kuva: Petri Lyytikäinen

Mikkelin Jukurit on nimittänyt Pekka Lipiäisen (49) seuran toimitusjohtajaksi 1.4.2013 alkaen. Lipiäinen on toiminut aikaisemmin yli 20 vuoden ajan TeliaSoneran palveluksessa myynti- ja asiakasvastuu tehtävissä myyntineuvottelijana ja myyntipäällikkönä. Koulutukseltaan Lipiäinen on merkonomi.

Pekka Lipiäisellä on vankka jääkiekkotausta ja kokemus Jukuri-organisaatiosta. Hän toimi Risto Dufvan apuvalmentajana kausilla 1998 - 2006 ja on nelinkertainen Mestis-mestari noilta vuosilta. Päävalmentajakokemusta Jukureista hänellä on vuosilta 2008 - 2010. Pelaajana Lipiäinen on edustanut Jukureita 2-divisioonassa vuosina 1982-85 ja 1989-91 ja Heinolan Peliittoja 1-divisioonassa vuosina 1985-89. Viimeiset kaksi kautta Lipiäinen on toiminut Suomi-sarjassa pelaavan mikkeliläisen Hydraulic Oilersin päävalmentajana.

Pekka on todellinen mikkeliläinen lätkäjätkä ja tuntee hyvin sekä kiekkopiirit että alueen yrityselämän omien urheilu- ja työkokemuksiensa kautta. Uskon, että hän vahvistaa Jukuri-brandiä ja tuo organisaatioon uutta osaamista, intoa ja energiaa. Keväällä valmistuva halliremontti tarjoaa meille uusia mahdollisuuksia tarjota palveluja ja kokemuksia asiakkaillemme. Pekka tuo siihen myös lisää resursseja ja osaamista. Uskon myös, että Pekka pystyy kehittämään mikkeliläisen kiekkoperheen yhteneväisyyttä kokemuksellaan sekä junioriorganisaatiosta että harrastekiekkotoiminnasta, toteaa Jukurien hallituksen puheenjohtaja Jukka Toivakka.

- Lähden innolla mukaan kehittämään Jukurien toimintaa kohti SM-liigaa. Kun tuli mahdollisuus vaihtaa alaa ja hyödyntää kokemustani jääkiekon parista, otin haasteen mielelläni vastaan,  vahvistaa Pekka Lipiäinen.