Pudotuspelit käyntiin Vaasassa

Sportin ja Jukureiden välinen puolivälieräsarja starttaa tiistaina Vaasassa.

Mestiksen pudotuspelit käynnistyvät tiistaina, ja Jukurien vastus puolivälieräkierroksella on heti kova, sillä vastaan luistelee liigaan nouseva Vaasan Sport. Kotkapaitojen sijoitus runkosarjassa oli lopulta toinen, ja mikkeliläiset päätyivät seitsemännelle sijalle.

Sarjaan kotiedun voimin lähtevä Sport isännöi Jukureita vasta vajaa viikko sitten. Ottelulla ei tuolloin enää suurta merkitystä ollut, ja pisteet jäivät Vaasaan lukemin 3-1. Nyt Mikkeliin on kuitenkin tarkoitus palata voitto taskussa.

- Mieliala on nyt sellainen, että kyllä sinne voittamaan lähdetään, Jukurien valmentaja Timo Turunen totesi.

Kuten jo runkosarjan lopputilanne kertoo, sarvipäät lähtevät sarjaan haastajan asemassa. Siitä kuitenkin otetaan irti vain positiivisia asioita.

- Haastajan asema on meille hyvä. Vastustajalla on materiaalin suhteen ylivoima, mutta uskotaan siihen että olemme henkisesti vahvempia.

Turusella on myös selvä näkemys siitä, mihin ottelusarja ratkeaa.

- Tasaisia, muutaman maalin erolla ratkeavia matseja tulossa. Erikoistilanteet ja maalivahtipeli nousevat tärkeään rooliin, vaikka kliseiseltä kuulostaakin.

Jukurit pääsee tiistain otteluun loistavalla pelaajatilanteella. Maalilla aloittaa Oskari Setänen. Kokoonpanoon palaavat Patrik Lostedt ja Pasi Järvinen.

Ottelu alkaa klo 18.30, ja sitä voit seurata Elisa Viihteeltä. Ottelua voi saapua katselemaan myös Viikinkiravintolaan, jossa se esitetään suorana. Ravintolaan on vapaa pääsy!