Mestiksen sarjajärjestelmään muutoksia

Mestiksen sarjajärjestelmään tulee kaudelle 2013-2014 muutoksia. Merkittävin uudistus on runkosarjan voittajan ja toiseksi sijoittuneen pääseminen suoraan playoffien välieriin.

Mestiksen sarjajärjestelmään tulee kaudelle 2013-2014 muutoksia.  Merkittävin uudistus on runkosarjan voittajan ja toiseksi sijoittuneen pääseminen suoraan playoffien välieriin.  Uudistus korostaa runkosarjan merkitystä entiseen verrattuna.  Runkosarjan ottelumäärä kasvaa myös neljällä ottelulla.  Ensi kaudella runkosarjaa pelataan yhteensä 52 kierrosta.  Sarjakaudella otellaan kaksi revanssiviikonloppua, joissa Jukureiden vastustajina ovat Jokipojat (1.-2.11.) ja KooKoo (24.-25.1.2014).   Runkosarjan ottelumäärään sisältyy myös neljä kolmen joukkueen kaksinkertaista välisarjaa.  Jukurit kohtaa välisarjassa KooKoon ja JYP-Akatemian.

Lue tarkemmin sarjajärjestelmästä Mestiksen sivuilta.

Kaikki 12 pelaamalla ensi kaudeksi paikan Mestikseen ansainneet joukkueet saavat Mestis-lisenssit.  TUTO Hockey ja Jokipojat joutuvat kuitenkin vielä antamaan lisäselvityksiä 17.5. mennessä.  Uutiseen Mestis-lisensseistä pääset TÄSTÄ.