Jukurit taisteli sarjan tasoihin

Jukurit ja Sport kohtasivat Kalevankankaalla toisen puolivälierän merkeissä. Ottelu tarjoili vauhdikasta kiekkoa, ja Jukurit onnistui tasoittamaan voitot hienolla taistelulla. Loppulukemat olivat mikkeliläisten hyväksi 2-0.

Ensimmäisessä osa-ottelussa Vaasassa Sport oli ollut niukasti parempi, ja Jukureilla oli paljon hampaankolossa.

- Ylpeä voi olla pelaajista. Todella hyvin oltiin valmiita matsiin tänään, Jukureiden päävalmentaja Antti Pennanen suitsutti.

Ottelu alkoi tasaisena heti ensimmäisessä erässä. Molemmilla oli maalipaikkoja, ja pelikatkoilla nähtiin playoff-henkeen kuuluvaa pientä pystypainia. Sport pääsi kokeilemaan ylivoimaakin, mutta Oskari Setänen piti kotijoukkueen maalin puhtaana.

Erän puolivälissä oli viikinkipaitojen vuoro kokeila ylivoimaa. Kuvio pyöri hyvin, ja kiekko toimitettiin Pasi Järviselle siniviivaan. "Pablo" antoi laukauksensa puhua, ja vei Jukurit hienosti johtoon.

Maalin jälkeen ottelu jatkui vauhdikkaana, mutta maalit puuttuivat. Kokonaisuudessaa erä oli isänniltä hyvä.

Toisessa erässä viihdyttävä playoff-kiekko jatkui. Jukurit järjesti jälleen hyviä maalipaikkoja, ja vieraillakin oli mahdollisuutensa. Kummatkin maalivahdit kuitenkin pelasivat hyvää ottelua.

Päätöserän puolivälissä isäntien Oula Palveelle tarjoutui loistava tilaisuus kasvattaa johtoa jopa ratkaisevasti, mutta Frans Tuohimaa venytti komeasti kilpikäden eteen.

Sport yritti viritellä ahkerasti kiriä, mutta Jukurit tappoi vastustajan peliä vahvasti. Kaksi minuuttia ennen loppua vaasalaiset ottivat vielä aikalisän ja maalin tyhjäksi. Pitkään ei pelikello ehtinyt käydä, kun Iivo Hokkanen naulasi kiekon tyhjiin ja vei Jukurit erittäin lähelle sarjan tasoitusta.

- Kolmas erä puolustettiin hyvin, Pennanen totesi.

Sport yritti vielä ihmettä kuudella pelaajalla, mutta se ei riittänyt. Jukureiden hieno taistelu riitti voittoon, ja ottelusarja on nyt tasan. Yksi ottelun hahmoista oli upean nollapelin torjunut Setänen.

- Sininen ei ota taka-askelia, Pennanen päätti.

Pelit jatkuvat lauantaina Vaasassa. Mikkelissä pelataan jälleen sunnuntaina, tervetuloa silloin kannustamaan Jukureita taistelussa paikasta välieriin!