Jukurit päätti runkosarjan voittoon

Jukurit matkusti runkosarja päätöskierroksella Hokin vieraaksi Kajaaniin. Merkityksetön ottelu oli mikkeliläisten hallintaa, ja pisteet lähtivät mukaan maukkaalla 4-0-voitolla.

Jukurit matkusti runkosarjan päätöskierroksella Hokin vieraaksi Kajaaniin. Merkityksetön ottelu oli mikkeliläisten hallintaa, ja pisteet lähtivät mukaan maukkaalla 4-0-voitolla. Jukurit oli selvästi hallitseva osapuoli alusta saakka.

Heti ottelun alku oli mikkeliläisittäin vahva. Viidennellä peliminuutilla Nestori Lähde ehti ensimmäisenä Ilkka Vaarsuon laukauksen jälkeiseen irtokiekkoon, ja vei Jukurit johtoon. Lähde oli ensimmäisessä erässä näkyvässä roolissa istuttuaan myös kahdesti jäähypenkillä. Enempää osumia ei ensimmäisessä erässä syntynyt.

Toiseen erään Jukurit sai salama-alun. Vain 15 sekunttia oli ehtinyt kulua, kun hienon kuvion päätteeksi Lähde jatkoi vauhdikasta iltaansa ja pamautti vieraat jo kahden maalin johtoon. Erän puolivälissä Jaakko Turtiainen onnistui vuorostaan maalinteossa, ja Jukurien karkumatka kasvoi entisestään.

Kolmannessa erässä ottelun tempo hieman laski. Hokki lähenteli edelleen aktiivisesti Jukureiden maalia, mutta Oskari Setänen oli mies paikallaan torjuessaan muun muassa yhden rangaistuslaukauksen ja pitämällä maalin puhtaana loppuun saakka.

Viimeisen erän ainoasta maalista vastasi Oula Palve, joka tyylitteli kiekon rystyltä verkkoon läpiajon päätteeksi. Melko ylivoimainen esitys takasi siis Jukureille täyden pistepotin pudotuspelien kynnyksellä.