Yhdysvaltalaishyökkääjä Max Ellis liittyy Mikkelin Jukureihin yksivuotisella sopimuksella - "Puhtaasti kärkikentän pelaaja"

Yhdysvaltojen Michiganista kotoisin oleva Ellis, 24, on pelannut edellistä kaksi kauttaan Toronto Marliesin riveissä.

Mikkelin Jukurit ja hyökkääjä Max Ellis ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Ellis tuo joukkueeseen vahvaa hyökkäysvoimaa ja kokemusta, jota on kertynyt hänen aikaisemmilta kausiltaan AHL:ssä.

Yhdysvaltojen Michiganista kotoisin oleva Ellis, 24, on pelannut edellistä kaksi kauttaan Toronto Marliesin riveissä. Viime kaudella hän teki 36 ottelussa 4 maalia ja antoi 10 maalisyöttöä, keräten yhteensä 14 tehopistettä.

Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kertoo, että joukkueeseen on etsitty juuri Ellisin tyyppistä tulosyksikön pelaajaa. Hakkarainen kuvailee hyökkääjää luisteluvoimaiseksi ja erittäin monipuoliseksi pelaajaksi.

- Olemme todella innoissamme Maxin liittymisestä joukkueeseen, sillä odotamme hänen olevan puhtaasti kärkikentän pelaaja. Maxilla on selkeä tavoite pelata vuosi Liigassa ja sen jälkeen palata Pohjois-Amerikkaan ja siirtyä NHL:ään. Tavoite on kova, mutta pelaaja on valmis tekemään töitä ja yhdessä pystymme toteuttamaan sen, Hakkarainen kiteyttää.