UUTINEN: WiseNetwork Oy ja Jukurit yhteistyöhön!

Jukurit HC Oy on aloittanut yhteistyön WiseNetwork Oy:n kanssa. Kuva: WiseNetwork Oy & Kixit Oy
Liigaan valmistautuva Jukurit HC Oy ja WiseNetwork Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä Jukurit ottaa ison askeleen kohti digitalisoitumista.

WiseNetwork Oy toimittaa Jukureille verkkopalveluratkaisun, joka mahdollistaa Jukureille ammattimaiset ja modernit sähköisen myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja asiakashallinnan työkalut siirryttäessä uusiin merkittäviin haasteisiin Liiga-tasolle.

- Tämän yhteistyön kautta haluamme omaksua uusia toimintamalleja, joilla saamme paremman hallinnan liiketoiminnan kaikilta osa-alueilta, Jukureiden toimitusjohtaja Harri Tammiruusu toteaa.

WiseNetwork Oy:n toimittamat Jukureiden uudet kotisivut on avattu perjantaina 8.1.2015. Jukureiden sivusto on tarkoituksella haluttu tässä vaiheessa säilyttää visuaaliselta ilmeeltään samanlaisena, sillä isoja muutoksia ei haluttu tehdä kesken kauden. Uudenlaista ilmettä sivustoon on tarkoitus suunnitella vasta tämän kauden jälkeen, lähempänä Liiga-kautta.

Yhteistyö näkyy ulospäin erityisesti Jukureiden kotisivujen ja muun sähköisen viestinnän kautta. Jukureiden organisaation sisällä yhteistyö tarkoittaa kuitenkin toimintamallien muutosta ja uudenlaisia mahdollisuuksia liiketoimintaan.

- Uusi verkkopalveluratkaisu tuo meille myös uusia ansaintamahdollisuuksia, uudenlaisia toimintamalleja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä organisaation toimintaan tehokkuutta, Tammiruusu summaa.

WiseNetwork Oy:n verkkopalvelua on kehitetty liigajoukkueen ohjelmistotarpeita vastaavaksi yhteistyössä HC Porin Ässät Oy:n kanssa.

- Olemme tehneet yhteistyötä Porin Ässien kanssa jo puolentoista vuoden ajan ja mahtavat tulokset Ässien kanssa ovat selkeästi vaikuttaneet myös tämän asiakkuuden syntymiseen. Isoja tavoitteita olemme asettaneet myös Jukureiden kanssa. Jukureilla on mahtava organisaatio ja oikea asenne uusien toimintamallien omaksumiseen ja nyt vielä välineet ovat enemmän kuin kunnossa ja ajanmukaiset Liigaa varten, WiseNetwork Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Tiina Ikala iloitsee yhteistyöstä.

- Erityisesti verkkopalvelumme avulla lähdetään kehittämään Jukureiden sähköistä asiakasrekisteriä ja sitä kautta tavoitellaan kohdennetumpaa viestintää ja myyntiä. Isona tavoitteena viestinnällisesti on myös rakentaa Jukureille sisältömarkkinointiin keskittyvää omaa mediaa, Ikala jatkaa yhteistyön tavoitteista.

WiseNetwork on toimittanut Jukureille myös verkkokaupan. Liiga-joukkueelle verkkokauppa on parhaimmillaan merkittävä tulonlähde ja sellaista siitä tavoitellaan myös Jukureille. Verkkokaupan käyttöönotto on suunniteltu keväälle 2016.

Lisätietoja WiseNetwork Oy:stä löydät osoitteesta www.wisenetwork.fi.

WiseNetwork Oy:n tiimi on valmiina Jukureita varten. Kuva: WiseNetwork Oy.