UUTINEN: Koski Lukosta loppukaudeksi Jukureihin

Eetu Koski, 23, siirtyy Jukureiden riveihin Rauman Lukosta loppukauden kestävällä vuokrasopimuksella.

Yhteensä 55 runkosarja- ja 13 pudotuspeliottelua Liigaa Lukon riveissä pelannut keskushyökkääjä liittyy Jukureiden vahvuuteen alkaneella viikolla. Koski on mikkeliläisyleisölle tuttu kaudelta 2013-2014, kun hyökkääjä kävi pelaamassa yhden ottelun viikinkipaidassa.

Tällä kaudella Lukon riveissä Koski on pelannut seitsemän ottelua tehoin 1+1=2 ja lisäksi edustanut KeuPa HT:ta kuudessa ottelussa tehoin 0+3=3. Jukurit on hakenut keskushyökkääjää siitä asti, kun Frank Gymer palasi takaisin Jokereiden A-nuoriin.

- Ollaan oltu kärsivällisiä pelaajamarkkinoilla ja luotettu siihen, että saadaan pelaaja, joka tekee joukkueestamme entistäkin tiiviimmän ja vahvemman pudotuspeleissä. Eetu sopii persoonana sekä rooliodotuksenkin kautta hienosti porukkaan, kommentoi urheilujohtaja Tommi Kerttula.

Eetu Koskea Kerttula kuvailee hyväksi tyypiksi, jolta löytyy jo valmiiksi Jukureiden peliin liittyviä arvoja.

- Hyvä kamppailija, vahva luistelija ja monipuolinen.

Siirtoikkuna umpeutuu tänään klo 23:59, Atte ja Miro Mäkinen ovat tämän viikon Jokereiden KHL-peleissä kiinni. Nuoret ja ennakkoon nimetyt (1995 ja sen jälkeen syntyneet) pelaajat saavat kuitenkin liikkua yhden Liiga- ja Mestis-seuran välillä kauden loppuun asti. Jokereita kohdellaan tässä säännössä jääkiekkoliiton toimesta kuten Liigaseuroja.

- Tämä vuodenvaihteen jälkeinen aika on ollut usein hektistä, mutta joka vuosi erilaista. Nykyiseen joukkueeseen on etsitty ja nyt saatu selkeä täsmähankinta, päättää Kerttula.

Jukurit haluaa kiittää Rauman Lukkoa hyvin sujuneista neuvotteluista ja toivottaa Eetun tervetulleeksi joukkueeseen.