UUTINEN: Jukureiden uusi varustetoimittaja on Bauer Hockey

Ensi kaudella historiansa ensimmäistä Liiga-kautta pelaava Jukurit on solminut varustetoimittajasopimuksen Bauer Hockeyn kanssa.

Sopimus Bauer Hockeyn kanssa on kolmevuotinen, kattaen kaudet 2016–2019. Sopimus astuu voimaan tämän kauden päätyttyä, jolloin sopimus nykyisen varustetoimittajan CCM Reebokin kanssa päättyy.

Nuorten SM-liigaan siirtyvä Jukureiden A-nuoret siirtyvät sopimuksen piiriin kaudelle 2017–2018, yhden ylimenokauden jälkeen. Juniori-Jukurit ovat somineet samassa yhteydessä oman kolmevuotisen sopimuksen Bauer Hockeyn kanssa. Junioreiden nykyinen varustetoimittaja on Easton Hockey, jonka liiketoiminnan Bauer Hockey osti tammikuussa.

Jukureiden varustehankinnat on toteutettu kolmikantayhteistyönä, jossa paikallisena toimittajana on toiminut Tavaratalo Carlson. Carlson jatkaa toimittajana myös seuraavat kolme vuotta.

Jukureilla on tällä hetkellä kaikki strategiset toimittajasopimukset neuvottelun alla. Urheilutoiminnan kannalta varustesopimus oli kaikkein kriittisin. Bauerin kanssa neuvotteluprosessi eteni hyvin ja saimme mielestäni parhaan mahdollisen kumppanin, Jukureiden toimitusjohtaja Harri Tammiruusu kommentoi uutta sopimusta.

Erityisen tärkeää oli myös se, että samassa yhteydessä Juniori-Jukurit päätyivät samaan varustetoimittajaan.

Bauer Hockey on maailman suurin jääkiekkovarustevalmistaja, jonka valikoimista löytyy kaikki jääkiekkoon tarvittavat välineet ja tekstiilit. Bauerilla on Suomessa noin 45 %:n markkinaosuus.

Pääyhteistyöseurat Suomessa kaudesta 2016–2017 alkaen ovat: Jukurit, JYP, KalPa, Lukko, SaiPa ja Ässät. Tunnetuimpia Bauer-varusteiden käyttäjiä NHL:ssä ovat muun muassa Alexander Ovechkin, Patrick Kane, Steven Stamkos, Henrik Lundqvist ja suomalaisista Aleksander Barkov.

Lisätietoja Bauer Hockeysta www.bauer.com.