UUTINEN: Jukureiden playoff- ja liigakausikortit nyt myynnissä!

Jukureiden viimeisen Mestis-kauden 2015–2016 playoff-kausikortit ja historian ensimmäisen Liiga-kauden kausikortit ovat nyt myynnissä edulliseen yhteishintaan.

Mestis-kauden 2015-2016 playoff -ottelut alkavat keskiviikkona 16.3. klo 18.30. Mestiksen playoffit pelataan paras seitsemästä -järjestelmällä siten, että runkosarjan voittaja kohtaa runkosarjassa kahdeksanneksi tulleen joukkueen, toinen seitsemännen ja niin edelleen.

Syksyllä 2016 Jukurit aloittaa puolestaan historiansa ensimmäisen Liiga-kautensa. Ostamalla nyt kausikortin Mestiksen pudotuspeleihin, olet etuoikeutettu ostamaan edullisesti pakettihintaan myös Liigan kausikortin, joka sisältää kaikki Jukureiden Liigan runkosarjan kotiottelut. Varmista siis nyt oma paikkasi kevään ja tulevan syksyn kuumimpiin peleihin!

Historian ensimmäinen Liiga-kausikortti on varmistus sille, että olet menossa mukana myös tulevana syksynä. Lisätietoja Liigasta ja liigakausikorteista saat Jukureiden toimistolta, mutta huomionarvoista on myös se, että Jukureiden hyökkäyssuunta vaihtuu kaudelle 2016–2017.

Kevään 2016 playoff -kausikortit tulee lunastaa torstaihin 10.3.2016 mennessä.

Lisätietoja kausikorteista ja tilauksen voit tehdä suoraan TÄÄLTÄ!