UUTINEN: Jukureiden liigajoukkueen valmennusryhmä täydentyy – Hahl tuo valmennusosaamisensa kotikaupunkiinsa

Juuso Hahl, 33, vahvistaa Mikkelin Jukureiden tulevan liigajoukkueen valmennusta.

Jukureiden junioreissa 6-vuotiaana pelaamisen aloittanut ja seuran kaikissa ikäluokissa pelannut Hahl palaa kotikaupunkiinsa Kokkolasta, jossa hän on toiminut viime syksystä lähtien Hermeksen valmennuspäällikkönä.

Hahl valmensi myös Tampereen Tapparan A-, B- ja C-junioreita vuosina 2006–2015.

– On erittäin hienoa palata kotiin ja kasvattajaseuraan kymmenen vuoden kierrokselta. Liiganousua on odotettu Mikkelissä vuosia ja vihdoinkin on meidän vuoromme. Olen otettu, että sain kutsun juuri tähän projektiin, Hahl kertoo.

– Valmentaminen Liigassa on ollut aina suuri tavoitteeni. On upeaa, että se taival alkaa juuri tässä valmennustiimissä ja kasvattajaseurassa. Haluan myös lämpimästi kiittää Juniori Hermes Ry:tä heidän myötämielisestä suhtautumisesta tämän minulle avautuneen mahdollisuuden edessä, Hahl viestittää.

– Valmennustiimi on kokonaisuus, jossa roolit ja vastuut on selkeästi jaettu. Eri roolit vaativat erilaista kompetenssia. Juuso täydentää Liiga-Jukureiden valmennustiimiä erinomaisesti niin osaamisensa ja kuin persoonansakin suhteen. Lisäksi on hienoa, että Juuson myötä saamme myös uuden mikkeliläislähtöisen osaajan tiimiimme, kommentoi puolestaan Jukureiden toimitusjohtaja Harri Tammiruusu.

Jukureiden tuleva päävalmentaja Risto Dufva on tyytyväinen valmennusryhmän täydentymisestä.

– Juuso on minulle tuttu mies. Yhteistä historiaa löytyy niin Jukureista kuin Tapparastakin, jossa ehdin hänen valmennukseen tutustua keväällä 2012. Hänen osaamisensa tuo vahvaa lisäarvoa meidän ensi kauden valmennustiimiin, taustoittaa Dufva.