UUTINEN: Infoa playoff-otteluiden lipunmyynnistä ja muuttuneista bussiaikatauluista

Jukureiden playoff-ottelut alkavat keskiviikkona Kiekko-Vantaata vastaan kotihallissa klo 18.30. Playoff-otteluiden irtoliput ovat nyt myynnissä – hanki omasi ennakkoon ja varmista sujuva sisäänpääsy kevään kuumimpiin otteluihin!

Lauantaina Jukureiden viimeistä runkosarjaottelua seurasi melkein 2500 silmäparia, kun Jukurit voitti Jokipojat maalein 5-2. Kauden 2015-2016 pudotuspelit alkavat keskiviikkona puolivälierillä Kiekko-Vantaata vastaan. Playoffit pelataan paras seitsemästä järjestelmällä.

- Lauantain runkosarjan päätösottelu keräsi jo miltei 2500 katsojaa. Hyvän asian huonompi puoli oli se, että lipunmyyntiluukuilla oli todella pitkät jonot ja viimeiset pääsivät sisään ottelun ensimmäisen erän puoleen väliin. Kyseiseen otteluun oli merkittävä määrä vaihtolippuja, jotka edellyttivät lipun vaihtamista lipunmyynnissä ja tämä ruuhkautti lipunmyynnin, Jukureiden toimitusjohtaja Harri Tammiruusu kommentoi.

- Lauantaina reilun puolen tunnin aikana myytiin ja vaihdettiin yhteensä noin 900 lippua neljältä eri lippuluukulta. Kun yksi lipunmyyntitapahtuma vie keskimäärin yli 20 sekuntia, niin on helppo todeta, että yhtälö on hyvin haasteellinen, Tammiruusu toteaa.

Playoff-otteluiden lipunmyynti on alkanut ja bussiaikatauluja on aikaistettu

Kevään 2015-2016 pudotuspelien alkaessa Kalevankankaalle on odotettavissa yleisömäärän kasvua. Parhaiten varmistat paikkasi jännittävissä otteluissa ja vältät jonotuksen lipunmyyntiluukuilla hankkimalla lippusi etukäteen. Playoff-otteluiden lipunmyynti on avattu maanantaina ja lipun voi hankkia seuraavista paikoista: Lippu.fi, Citymarket, Prisma, Stella ja kaikki R-Kioskit (tapahtumanumero 112560).

Jukurit ja Savonlinja Oy tarjoavat myös playoffeissa bussikuljetukset otteluihin. Bussit Ristiinasta, Otavasta ja Tuppuralasta keskustan kautta lähtevät aikataulullisesti puoli tuntia aiemmin kuin runkosarjan aikana. Muutoksella halutaan palvella katsojia entistä paremmin ja nopeuttaa lipunmyynnin haasteita jäähallin pääovilla. Uudet aikataulut löydät täältä.

- Playoff-kortti tai ennakkoon ostettu lippu ovat kuluttajan kokemuksen kannalta ylivoimaisesti toimivin ratkaisu. Vaihtoehtona ennakkolipulle on tietysti tulla ajoissa hallille. Olemme nyt myös aikaistaneet omia paikalliskuljetuksiamme otteluihimme puolella tunnilla, joka osaltaan tulee helpottamaan tilannetta, Tammiruusu jatkaa.

Jukurit kannustaa ihmisiä saapumaan hallille entistä aiemmin muun muassa siten, että lihapiirakan ja Hot Dogien hintaa on laskettu. Jukureiden pudotuspelien hinnat ovat myös päivitetty ja Nuorisokatsomo on poistettu käytöstä.

Tule mukaan kevään kuumimpaan kiekkohuumaan ja kannusta Jukurit Mestarina Liigaan! Hanki oma playoff-korttisi täältä ja varaa samalla paikkasi Liigassa. Playoff-otteluiden irtoliput kannattaa hankkia etukäteen täältä!


PLAYOFF-OTTELUT JA OTTELUPARIT

Kauden 2015-2016 pudotuspelisarjat pelataan paras seitsemästä -järjestelmällä.

Puolivälierät

16.3. (kotipeli), 18.3. (vieraspeli), 19.3. (kotipeli), 21.3. (vieraspeli), 23.3. (kotipeli tarvittaessa),
25.3. (vieraspeli tarvittaessa), 26.3. (kotipeli tarvittaessa)

Otteluparit

Jukurit - K-Vantaa
Hokki - TUTO Hockey
Jokipojat - Hermes
SaPKo - KeuPa HT

Välierät

30.3., 1.4., 2.4., 4.4., 6.4. (tarvittaessa), 8.4. (tarvittaessa), 9.4. (tarvittaessa)

Loppuottelut

11.4., 13.4., 15.4., 16.4., 18.4. (tarvittaessa), 20.4. (tarvittaessa), 22.4. (tarvittaessa)