Tehomet valaisee Jukurien tietä tulevaisuudessa pääyhteistyökumppanina!

Jukurit HC Oy ja Tehomet Oy ovat solmineet merkittävän pääyhteistyökumppanuuden. Sopimuksen myötä Jukurit ja Tehomet syventää yhteistyötään, joka on jo aiemmin ollut hedelmällistä.

Tuoreet pääyhteistyökumppanit Jukurit HC Oy:n myyntipäällikkö Ville Hyvärinen sekä Tehomet Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja neuvonantaja Pentti Kettunen Tehomet Oy:n valaisinpylväiden alla Kangasniemen tehtaalla.

Kangasniemeläinen valaisinpylväsvalmistaja Tehomet Oy on Jukurien uusi pääyhteistyökumppani. Tehomet on oman alansa johtava toimija, joka tunnetaan äärimmäisen luotettavana kumppanina. Myös Jukurit HC Oy on saanut nauttia Tehomet Oy:n kumppanuudesta jo useamman kauden ajan. Kaudella 2024-2025 kumppanuus syvenee entisestään uuden pääyhteistyökumppanuuden myötä. Jukurit haluaa tarjota tulevaisuudessa entistä enemmän Etelä-Savolle, joten pääyhteistyökumppanuus kangasniemeläisen Tehometin kanssa vahvistaa entisestään koko Etelä-Savon yhteistä Heimoa.

-Olen äärimmäisen onnellinen siitä, että yhteistyömme Tehometin kanssa syvenee pääyhteistyökumppanuudeksi. Muistan elävästi oman ensikokemuksen Tehometista, kun olin kesällä 2017 pelaajan roolissa kuvaamassa Jukurin tarina -lyhytelokuvaa Tehometin Kangasniemen tehtaalla. Kaudella 22-23 saimme heräteltyä yhteistyömme uudelleen henkiin ja siitä alkaen yhteistyömme on ollut todella antoisaa. Koen, että vuosi vuodelta on kyetty kehittämään yhteistyötämme ja löytämään siihen uusia muotoja. Olen myös todella kiitollinen siitä, että yhteistyömme myötä olen päässyt tutustumaan upeisiin ihmisiin sekä saanut paljon apua ja oppia omaan työhöni, Jukurien myyntipäällikkö Ville Hyvärinen tunnelmoi uuden pääyhteistyösopimuksen syntymistä.

Myös Tehomet Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Kettunen kommentoi pääyhteistyökumppanuutta ylpeänä:

-On mahtavaa, että nyt jo muutaman vuoden jatkunut yhteistyömme Jukurien kanssa vahvistuu pääyhteistyökumppanuuden myötä entisestään. Yhteistyömme on tuottanut meille selkeää lisäarvoa ja täten tahdommekin valaista Jukurien matkaa myös liigakaudella 2024-2025. Tehometin slogan ”Valoa kaikille teille” toteutuu jatkossakin myös liigakiekossa.

Hyvärisen mainitsemista uusista elementeistä tulevalla kaudella nähdään muun muassa videosarja, jossa Tehomet valaisee Jukurien historiaa vuosikymmen kerrallaan. Tehometin pääyhteistyökumppanuus rakentuu lisäksi monista yleisölle tutuista elementeistä, sillä Tehomet valaisee tuttuun tapaan ottelun lopputuloksen myös kaudella 2024-2025. Viime kaudella ensimmäistä kertaa otteutapahtumien yleisöä osallistanut Valovoimaisin Viikinki -äänestys jatkuu vanhaan malliin kaikissa Jukurien liigaotteluissa, niin koti- kuin vieraspeleissäkin.

-Viime kaudella saatiin hyvä alku Valovoimaisin Viikinki -konseptin kanssa. Mahtavaa, että päästään jatkamaan sekä kehittämään äänestystä tällä kaudella. Kannustamme yleisöä olemaan entistä aktiivisempia äänestyksessä ja arvomme jokaisesaa pelissä yhdelle onnekkaalle ilmaisen kahvi/pillimehu + munkki -lipukkeen Jukurien kotiottelussa lunastettavaksi. Lisäksi osallistuneiden kesken arvotaan 2 fanipaitaa voittajan haluamalla nimellä ja numerolla sekä 2 kappaletta 3-kategorian istumapaikkakausikortteja kaudelle 2025-2026. Yksi fanipaita ja yksi istumapaikkakausikortti arvotaan vuoden 2024 puolella sekä yksi fanipaita ja yksi istumapaikkakausikortti kevään 2025 aikana. Kaikki vaan innokkaasti äänestämään, kuka pelaajistamme on missäkin pelissä Jukurien Valovoimaisin Viikinki. Muistakaa, että kahvi tai pillimehu + munkki -lipun, fanipaidan ja istumapaikkakausikortin arvonnassa ovat mukana ainoastaan Jukurit -sovelluksen kautta äänestäneet, Jukurien myyntipäällikkö Ville Hyvärinen kertoo Valovoimaisin Viikinki -äänestyksen jatkumisesta.

Valovoimaisin Viikinki on äänestys, jossa kuka tahansa voi äänestää Jukurien parasta pelaajaa jokaisessa Jukurien liigaottelussa. Valovoimaisin Viikinki -äänestykseen voit osallistua helposti Jukurit-sovelluksen kautta. Sovelluksen vasemman yläkulman valikosta löytyy ”Jukurit-kisat”, josta pääset äänestämään ottelun Valovoimaisinta Viikinkiä. Äänestys on voimassa ottelun alusta loppuun saakka.

Valovoimaisin Viikinki -äänestykseen voi osallistua myös hyödyntämällä Let's Go Areenalla skannattavissa olevia QR-koodeja. Huomioithan, että osallistuessasi Valovoimaisin Viikinki -äänestykseen QR-koodia käyttämällä et ole mukana kahvi/pillimehu + munkki -lipun, fanipaidan ja istumapaikkakausikortin arvonnoissa. Toivommekin mahdollisimman monen osallistuvan arvontaan Jukurit-sovellusta hyödyntämällä.

Ottamalla käyttöösi Jukurit-sovelluksen, näet vaivattomasti tulevat ja menneet ottelut, tilastot sekä viimeisimmät uutiset ja videot. Jukurit-sovelluksen avulla pääset tutustumaan myös Liigan sarjataulukkoon sekä pelaaja- ja joukkuetilastoihin. Lisäksi sovelluksen kautta on mahdollista käyttää kausikorttia tai hankkia helposti irtoliput tuleviin otteluihin Let's Go Areenalla.

Lataa Jukurit-sovellus käyttöösi, osallistu Valovoimaisin Viikinki-äänestykseen ja ota sovelluksesta kaikki irti!