Syysloma Let's Go Areenalla tarjoaa puuhaa koko perheelle!

Mikkelissä vietetään syyslomaa viikolla 43. ja viikon aikana kaupungissa on tarjolla toinen toistaan houkuttelevampaa puhaa lomalaisille. Let's Go Areenalla Jukuri-heimolle tarjoillaan mukavaa ajanvietettä keskiviikkona 23.10. sekä perjantaina 25.10.2024.

Syyslomalla pääseet Let's Go Areenalle kahtena päivänä!

Mikkelissä vietetään syyslomaa viikolla 43. ja viikon aikana kaupungissa on tarjolla toinen toistaan houkuttelevampaa puhaa lomalaisille.

Let's Go Areenalla Jukuri-heimolle tarjoillaan mukavaa ajanvietettä, kun keskiviikkona 23.10. ohjelmassa on kaikille avoin jäädisco ja illan Jukurit-TPS -liigakamppailu. Perjantaina 25.10. pelattavan Jukurien ja KalPa:n välisen Savon Derbyn lisäksi ottelussa muistellaan seuran historiaa Kapteenien illan merkeissä.

Keskiviikkona 23.10.

Let's Go Areenan kaukalo täyttyy disco-tunnelmasta, kun valojen välkkeessä ja musiikin soidessa jäällä on ohjelmassa:

  • Juniori-Jukurien temppurata,
  • pientä kisailua,
  • rentoa luistelua,
  • discomusiikin tahdissa jorailua
  • ja lähestyvän halloweenin kunniaksi: jäädiscon paras asu palkitaan!


Jäädisco on kaikille avoin ja maksuton, mailaton tapahtuma, johon perheiden pienimmät voivat ottaa vanhemman mukaan. Jäädiscoon osallistuville lapsille ikäraja on 15v.

Jäädisco Let's Go Areenalla keskiviikkona 23.10. klo 16-17.

Jäädiscon järjestävät Juniori-Jukurit ja ESE.

- Tervetuloa luistelemaan ja nauttimaan liikunnasta syyslomalla! Viime vuonna toteutettu Jäädisco sai suuren suosion, joten tervetuloa nauttimaan jäätunnelmasta nyt Let's Go areenalle, kannustaa Juniori-Jukurien toiminnanjohtaja Tuomas Anttonen.

Jäädiscon päätyttyä ilta jatkuu Jukurit-TPS -liigaottelun merkeissä. Ovet avataan klo 17.30 ja ottelu alkaa klo 18.30. Jäädiscon ja liigaottelun välissä ehtii hyvin herkutella Viikinki ravintolan Heimobuffetilla tai Let's Go Areenan muiden myyntipisteiden herkuilla.

Jukurit - TPS Let's Go Areenalla keskiviikkona 23.10. klo 18.30

Liput illan otteluun kätevästi Jukurit Shopilta tai lippu.fi/jukurit


Perjantaina 25.10.

Liigakauden ensimmäinen Savon Derby Let's Go Areenalla taistellaan syyslomaviikon perjantaina.

Savon herruudesta taistelun lisäksi ottelu on täynnä historian havinaa, sillä ottelussa vietetään Jukurien Kapteenien iltaa ja saamme toivottaa vieraaksemme sinikeltaisen heimon eteen tärkeää työtä tehneitä Jukurien historian kapteeneita.

Ennen ottelun alkua näemme jäällä Jukurien kapteeneita ja muistelemme seuran menneitä vuosikymmeniä kapteenien aikakausien siivittämänä.

Jukurit-KalPa Let's Go Areenalla perjantaina 25.10. klo 18.30

Liput kätevästi Jukurit Shopilta tai lippu.fi/jukurit.