Startup-yritys tarjoaa Jukurien faneille palvelua ilman jonotusta

Historiansa ensimmäiseen Liigakauteen valmistautuva Mikkelin Jukurit on solminut monivuotisen yhteistyösopimuksen espoolaisen startup-yritys Yonoton Oy:n kanssa.

Ikioma Areenalla julkaistaan Yonoton-mobiilipalvelu, jota käyttämällä kannattajat pääsevät keskittymään täysillä peliin ilman jonottamista.

Palvelu lanseerataan syksyllä Jukurien ensimmäisessä Liigan kotiottelussa. Maksuttoman kännykkäsovelluksen kautta fanit pääsevät tilaamaan ja maksamaan ruokaa, juomaa sekä fanituotteita suoraan istuimelleen tai jonottomille pikatiskeille.

Myös pääsyliput ja kausikortit voi tallentaa mobiilipalveluun, joka mahdollistaa tapahtumaelämyksen vaikka ilman lompakkoa.

- Liiganousijana meille on tärkeää, että luomme katsojille uudenlaisen ja positiivisen tapahtumakokemuksen. Yonoton on meille erittäin tärkeä kumppani, joka auttaa meitä tarjoamaan katsojille parempaa palvelua. Fasiliteetit luovat rajoitteita oheismyynnille, mutta Yonoton-palvelun avulla pystymme auttamaan asiakkaitamme tilamaan tuotteita etukäteen ja jopa ennen hallille saapumista, iloitsee Jukurien myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen.

Yonoton-palvelua pilotoitiin päättyneellä kaudella Liigan pudotuspeleissä Rauman Lukon ja Turun Palloseuran kotiotteluissa.

Näin Yonoton toimii: https://www.youtube.com/watch?v=0qTkR3wIRG8

Lisätietoja palvelusta: www.yonoton.com.