RAPORTTI: Kolmas kohtaaminen viikingeille

Joonas Kalliola onnistui tekemään ottelun voittomaalin kolmannessa erässä. Kuva: Mikko Rahikainen
Kolmas välieräottelu taisteltiin lauantaina Mikkelissä melkein kahdentuhannen silmäparin edessä. Tiukka kamppailu kääntyi jälleen Jukureille ja ottelun päätöslukemat olivat 2-1 (1-0, 0-1, 1-0).

Ensimmäisessä erässä jäähyjä jaeltiin tasaisesti molemmille joukkueille. Ensimmäisen erän lopulla Jukureiden Roope Ranta taisteli kiekon itselleen KeuPan maalin edessä ja taisteli samalla kiekon keskeltä ohi KeuPan maalivahti Antti Karjalaisen.

- Huono lähtö meiltä peliin ja alku meni vähän pakottamiseksi ja se näkyi meidän hyökkäyspelaamisessa, Jukureiden vastuuvalmentaja Antti Pennanen kertasi ottelun jälkeen.

Toinen erä noudatti ensimmäisen kanssa samaa kaavaa ja tunteet kuumenivat molemmin puolin. Toisen erän lopussa nähtiin KeuPan ensimmäinen maali ottelusarjassa, kun ylivoimalla Eetu Koivistoisen nollakulmasta laukoma kiekko meni sisään Jukureiden maalivahti Christian Heljankon selän kautta ja kolmanteen erään siirryttiin tasalukemissa 1-1.

Kolmannen erän alkuun KeuPa painoi kovaa Jukureiden päälle ja ajoittain Jukurit koki vaikeitakin hetkiä. Ajassa 47.18 nähtiin ottelun voittomaali, kun ylivoimalla viikinkiryhmä onnistui. Timo Hiltunen levitti kiekon kulmasta viivaan Marko Kauppiselle, jonka vedon Joonas Kalliola ohjasi sisään aivan maalin edestä.

- Kolmanteen ihan ok veto ja saatiin se voittomaali kaivettua. Kaikkein eniten lämmittää mieltä kuitenkin joukkueen sydän ja sielu ja 14 blokattua laukausta. Sitä on hieno katsoa, Pennanen riemuitsi lehdistötilaisuudessa ottelun jälkeen.