RAPORTTI: KeuPa HT:n taistelu ei riittänyt

Jukurit voitti KeuPan maalein 3-1. Kuva: Meri Hyvärinen
KeuPa HT yritti kovasti nipistää Jukureiden päänahkaa, mutta Jukureille riitti voittoon perussuoritus.

Ensimmäinen erä alkoi tasaisesti, mutta pakkaa sekoitti kaksi KeuPan ottamaa jäähyä. Jukurit pääsi pelaamaan reilut puolitoista minuuttia kahden miehen ylivoimaa ja joukkue rakenteli paikkoja rauhassa. Ensin Marko Kauppinen laukoi kiekon tolppaan, mutta hetkeä myöhemmin Oula Palve laittoi kiekon KeuPan verkkoon Joonas Sammalmaan hienosta poikittaissyötöstä.

Ensimmäinen keuruulaismaali nähtiin noin kymmenen minuuttia Jukureiden osuman jälkeen, kun KeuPan Janne Myllymäki pääsi yllättämään koko viikinkiryhmän. Toiseen erään siirryttiin lukemissa 1-1.

Heti toisen erän alkuun Jukurit kasvatti johtoaan. KeuPan pelaaja menetti kiekon omalla alueellaan ja kaksikko Oula Palve - Jaakko Turtiainen kiitti ja iski taululle numerot 2-1.

Tämän jälkeen peli kääntyi hieman vierasjoukkueelle, mutta Jukurit onnistui ylivoiman tullen kasvattamaan johtoaan. Palve levitti reunaan Joonas Sammalmaalle, joka ei erehtynyt avopaikasta ja naulasi ottelun päätöslukemat.

- Tokan erän lopuun meille tuli huono vaihde, otettiin muutama huono kiekollinen valinta ja siinä olisi KeuPalla ollut mahdollisuus tulla 3-2:een, Jukureiden vastuuvalmentaja Antti Pennanen pohti ottelun jälkeen.

Kolmannessa erässä ei enää maaleja nähty, joten kolme pistettä jää Jukureille ja joukkueen yhdeksäs peräkkäinen voitto sai sinettinsä maalein 3-1 (1-1, 2-0, 0-0).

- Moneen asiaan olen tyytyväinen, me ei montaa paikkaa vastustajalle tänään annettu. Tästä on kuitenkin hyvä lähteä viikonlopun viettoon.

Maalit 3-1 (1-1, 2-0, 0-0):