RAPORTTI: Jukurit haki taisteluvoiton Keuruulta!

Jukurit nappasi taisteluvoiton Keuruulta SarvisClubin kannustaessa taustalla. Kuva: Mikko Rahikainen
Jukureiden ja KeuPan välinen toinen välieräottelu kamppailtiin perjantaina Keuruulla. Tiivistunnelmaisen ottelun aikana nähtiin tunteiden kuohuntaa ja tulos tiukassa ottelussa Jukureille 0-1 (0-0, 0-1, 0-0).

Ensimmäinen erä taisteltiin taas tutusti tasaiseen tahtiin. Vauhtia ja intohimoa riitti molempien joukkueiden osalta ja tilanteita nähtiin molemmissa päissä kenttää. Toiseen erään siirryttiin kuitenkin pyöreissä lukemissa 0-0.

Toisella kaksikymmenminuuttisella nähtiin illan ensimmäinen ja ainokaiseksi jäänyt maali, jonka Jukurit iski ylivoimalla. Maalin esityön tekivät Roope Ranta ja Teemu Henritius ja osuman viimeisteli siniviivalta komealla vedolla Teemu Suhonen.

Jukureiden maalin jälkeen joukkueiden tunteet kuumenivat puolin ja toisin ja jäähyboksin ovea availtiin molemmille joukkueille. Myös yli 700-päinen yleisö onnistui kannustamaan omiaan.

Kolmas erä oli edellisten tapaan tiukka ja kovaa kamppailua käytiin KeuPan jahdatessa avausosumaa. Jukureiden puolustus toimi tiiviisti ja ainoat KeuPan paikat hoiti lopulta jälleen nollapelin pelannut Christian Heljanko.

KeuPa yritti tasoitusta lopussa vielä ilman maalivahtia, mutta yritys ei tuottanut tulosta ja näin ollen toinen välierä päättyi viikinkiryhmän voittoon maalein 0-1.

Joukkueet kohtaavat kolmannessa välierässä jo lauantaina Mikkelissä. Odotettavissa on jälkeen tiukka kamppailu, joka alkaa klo 17.00. Tervetuloa!