OTTELURAPORTTI: Yksi maali ratkaisi Rantasalmella

Jukurien maalivahti Sami Rajaniemi joutui antautumaan loppuminuuteilla.

Mikkelin Jukurien Liiga-kauteen valmistava harjoitusotteluputki on päättynyt.

Jukurien osalta valmistavat ottelut päättyivät 0-1 (0-0, 0-0, 0-1) -tappioon Lahden Pelicansia vastaan. Joukkueet väänsivät harjoitusottelunsa torstaina Rantasalmella.

Tasaisen maalittomasti edennyt ottelu sai mikkeliläisten kannalta tylyn lopun. Pelicans iski voittomaalin ohi jukurivahti Sami Rajaniemen ajassa 58.52.

Rantasalmen viileän illan tulospaketin löydät tuttuun tapaan täältä.

- Tiukkaa puolustamistahan se oli. Kaukalo oli pieni ja se vaikutti pelin luonteeseen melko lailla, mietiskeli Rajaniemi ottelun jälkeen.

- Ottaahan se toki päähän, että peli ratkesi noin. En minä edes muista mistä kiekko meni maaliin. En jaksa kommentoida tohon mitään.

Jukurien apuvalmentajan Juuso Hahlin mukaan myös mikkeliläisillä oli ottelussa paikat ratkaista ottelu edukseen.

- Emme saaneet paikoistamme maaleja. Kaiken kaikkiaan erityisesti kolmas erä oli meiltä illan parasta antia, Hahl linjasi.

Mikkeliläisnäkökulmasta illan seuratuin pelaaja oli luonnollisesti amerikkalaishankinta Zach Budish, joka pelasi Rantasalmella debyyttiottelunsa Jukurien paidassa.

- Budish pääsi hyvin maalipaikoille ja pelasi muutenkin vahvan tuntuisesti. Hyvää vääntämistä häneltäkin kaiken kaikkiaan ja tarina etenee, näki Hahl.

Jukurit pelasi harjoituspelikaudella kaikkiaan kahdeksan normaalimittaista harjoitusottelua. Näistä joukkueelle kerääntyi voittoja kolme.

Rajaniemen mukaan pelatut ottelut antoivat tärkeää informaatiota jatkoa ajatellen.

- Pelaaminen on ollut tasaista ja mielestäni myös nousujohteista, jos katsotaan nimenomaan pelaamista eikä harjoituspelien tuloksia. Kyllä se näin on, että näissä peleissä tuijotetaan peliä eikä numeroita.

Jukurien kausi käynnistyy ensi viikon perjantaina kotiottelulla Vaasan Sportia vastaan.