OTTELUENNAKKO: Jukurit ja KalPa iskevät Savon herruudesta

Mikkeliläiset hakevat nälkäisinä avausvoittoa.

Liiga jatkuu jälleen tänään Mikkelissä. Mikkelin Jukurien vieraaksi matkustaa Kuopiosta KalPa.

Jukurien kausi käynnistyi eilen 1-3-tappiolla Vaasan Sportia vastaan. Kuopiolaiset voittivat puolestaan Lahden Pelicansin kotikaukalossaan.

Jukurien apuvalmentaja Juuso Hahlin mukaan mikkeliläisjoukkueen tulee säilyttää samanlainen peli-ilme kuin sarja-avauksessa.

- Saimme luotua maalipaikkoja ja painetta Sportin maalille läpi ottelun. Tällä teemalla jatkamme myös KalPaa vastaan. Tehokkuutta ja vielä kovempaa röyhkeyttä maalipaikoilla, niin uskon meidän kannalta hyvään lopputulokseen, pohti Hahl aamuharjoituksen jälkeen.

Jukurien kokoonpanoon on tehty pieniä viilauksia eilisen ottelun jälkeen. Hyökkääjä Ville Leskinen nousee kakkoskentän oikeaan laitaan ja pelaa tänään uransa ensimmäisen Liiga-ottelun. Myös puolustaja Samuli Piipponen nousee pelaavaan kokoonpanoon.

Jukurien maalilla jatkaa puolestaan Sami Rajaniemi.

- Joukkueen lataus jäi hyvin päälle avauspelin jälkeen. Kyllä tässä se fiilis on, että avausvoiton eteen lähdetään tekemään nälkäisesti töitä. Me pääsemme taistelemaan kotiyleisön edessä ja se momentum täytyy hyödyntää, linjaa Jukurien seurahistorian ensimmäisen Liiga-maalin tehnyt Janne Kumpulainen.

Ottelu Ikioma Areenalla käynnistyy tänään klo 17!