OTTELUENNAKKO: Budish debytoi Jukureissa tänään

MIKKELILÄISET KOHTAAVAT LAHDEN PELICANSIN RANTASALMELLA.

Mikkelin Jukurit pelaa tänään viimeisen harjoitusottelunsa ennen ensi viikon perjantaina alkavaa Liigaa.

Kenraaliharjoitus käydään Rantasalmella, jossa vastaan asettuu Lahden Pelicans.

- Viimeistä viedään tällä harjoituskaudella. Halutaan saada onnistunut ja ehjä 60-minuuttinen Pelicansia vastaan. Vielä on aikaa asetella palasia paikalleen, mutta intensiteetti nousee tietenkin koko ajan, pohtii Jukurien apuvalmentaja Juuso Hahl ottelun alla.

Pelillisellä puolella Jukurit on teemoittanut illan ottelua Pelicansia vastaan viisikkopelaamisen suuntaan.

- Riistopelaaminen on yksi illan teemoista. Vastustajalta halutaan saada kiekkoa pois aggressiivisesti. Kuten tiedetään, niin Pelicans tuo meille eteen fyysisen haasteen. Se on meille paras mahdollinen valmistava asetelma ennen Liigan alkua. Valmiustason nosto kuuluu tämän hetken tunnetilaan myös.

Jukurien kokoonpanossa esiintyy tänään ensimmäistä kertaa myös amerikkalaishyökkääjä Zach Budish. Hänen paikkansa on piirretty ykköskentän vasempaan laitaan Turo Asplundin ja Jesper Piitulaisen rinnalla.

- Olen odottanut tätä peliä jo kauan. Haluan päästä näyttämään kykyjäni ja auttaa joukkuetta. Viimeiset kaksi viikkoa on mennyt laadukkaan harjoittelun parissa ja tunnen olevani pelivalmiimpi. Nyt lyödään kroppaa likoon Jukurien puolesta, jotta olen täydessä valmiudessa, kun Liiga alkaa, pohtii Budish.

Jukurien ja Pelicansin ottelu käynnistyy Rantasalmella klo 18.30.