Odotettu päivä tulee taas - Jukurit jalkautuu Mikkelin päiväkoteihin

Jukurit toteuttaa vuosittain kiertueet Mikkelin päiväkoteihin ja kouluihin. Tällä kaudella vuorossa on ensimmäisenä päiväkotikiertue, joka toteutetaan maanantaina 14.10.2024

Jukurit jakaa päiväkotikierroksella nimikirjoituksia, joka on monelle lapselle ainutlaatuinen hetki.

Mikkelin Jukurien perinteiset päiväkoti- ja koulukiertueet käynnistyvät tällä kaudella päiväkodeista, kun Jukurit jalkautuu Mikkelin päiväkoteihin maanantaina 14.10.2024.

Päiväkotikiertueella on mukana koko Jukurien liigajoukkue, toimiston henkilöstö sekä Juniori-Jukurien edustajat.

Päiväkotikiertueen yhteistyökumppaneina ovat tänä vuonna OP Suur-Savo, Kantolan Rengas, Mikkelin kaupunki, Mipro, LähiTapiola, ESE, Oma SP, SWM Wood ja Casemet.

Kiertueen aikana Jukurit jakautuu 15 ryhmään ja vierailee n. neljässäkymmenessä päiväkodissa, tavaten kiertueensa aikana lähes 2000 lasta päiväkodeissaan. Vierailun aikana Jukurit pääsee keskustelemaan, leikkimään ja pelailemaan yhdessä lasten kanssa, jonka lisäksi kerromme alkaneesta Juniori-Jukurien kiekkokoulusta ja harrastuksen riemusta - unohtamatta tietenkään pelaajien nimikirjoitusten jakoa.

Jukurit jakaa kiertueen aikana kaikille päiväkotien lapsille lippu-voucherit, jotka oikeuttavat ilmaiseen sisäänpääsylippuun Jukurien kotiotteluun (ohjeet lipun lunastamiseksi löytyvät voucherin takapuolelta).
​​​​​​​Alle 7-vuotiaat pääsevät Jukurien kotiotteluun veloituksetta, joten päiväkotikiertueelta saadun lipun voi käyttää lapsen kanssa otteluun saapuva aikuinen.

- Päiväkoti- ja koulukiertueet ovat meillä Jukureissa mieluisia ja odotettuja päiviä. On aina kiva päästä tapaamaan lapsia, sillä lasten aito innostus kohtaamisillamme on ainutlaatuista ja ihailtavaa, hymyilee Jukurien tapahtumatuottaja Henna Huuhka.

- On myös mahtavaa, että voimme kiertueillamme mahdollistaa lapsille esikuviensa tapaamisia ja antaa heille muistoksi jotain erityistä, jatkaa Huuhka.

Kiertueet saavat jatkoa taas vuodenvaihteen jälkeen, kun Jukurit toteuttaa suositun koulukiertueen.