Jukurit aloittaa Liigan kahdella kotiottelulla!

Mikkelin Jukurien historiallinen liigakausi käynnistyy nostalgisilla vastustajilla.

Syyskuun 16. päivä päättyy pitkä odotus mikkeliläisessä jääkiekkoilussa, kun Liiga käynnistyy Kalevankankaan Ikioma Areenalla.

Jo tovin on ollut tiedossa se, että Jukurit aloittaa liigataipaleensa kotikaukalossa, mutta nyt selvillä ovat myös mikkeliläisten avausviikonlopun vastustajat.

Historian ensimmäisessä liigaottelussaan perjantaina 16.9. Jukurien vastustajaksi saapuu Vaasan Sport.

Lisää liigaherkkua on luvassa heti seuraavana päivänä lauantaina 17.9. Tuolloin Ikioma Areenalla väännetään Savon herruudesta, kun Jukurit isännöi Kuopion KalPaa!

- On ainutlaatuista, että saamme aloittaa Liigan kahden kotipelin viikonlopulla. Me teemme kaikkemme sen eteen, että avausviikonlopun ottelut ovat loppuunmyytyjä. Historialliset hetket lähestyvät ja haluamme tarjota mikkeliläisille isoja elämyksiä, linjaa Jukurien myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen.

- Irtolippumyynti avausviikonlopulle ja samalla koko kaudelle käynnistyy torstaina 16.6. Liput tulevat tuolloin saataville nettiin samalla hetkellä kuin vuorokausi vaihtuu eli keskiyöllä. Lipun ostaminen netistä on myös kolme euroa edullisempaa ennakkoon ostettuna kuin ottelun alla lippuluukulta, jatkaa Vesalainen.​

Lue lisää avausviikonlopun ohjelmasta Liigan sivulta.