Jukurien osakeanti toteutuu! - Kiihtyneen kysynnän myötä annille kahden kuukauden lisäaika

Jukurit HC Oy:n hallitus on päättänyt jatkaa osakeantia kiihtyneen kysynnän myötä. Osakeannin oli tarkoitus päättyä elokuun loppuun, mutta antia jatketaan 31. lokakuuta 2024 saakka.

Jukurit HC Oy:n hallitus on päättänyt jatkaa osakeantia kiihtyneen kysynnän myötä. Osakeannin oli tarkoitus päättyä elokuun loppuun, mutta sitä jatketaan 31. lokakuuta 2024 saakka.

Jukurien toimitusjohtaja Antti Laakso kertoo, että osakemerkintäkauppa on käynyt erittäin hyvin.

- Osakkeita on merkannut jo yli sata henkilöä tai yritystä. Iloksemme voimmekin kertoa, että olemme saavuttaneet osakeannille asetetun ensimmäisen tavoitetason 250 000 euroa ja näin ollen osakeanti tulee toteutumaan.

- Uuden kauden alku on lisännyt selvästi kiinnostusta osakeantia kohtaan. Tämän kiinnostuksen takia päädyimme jatkamaan antia 31.10. saakka, Laakso jatkaa.

Kesäkuussa käynnistetyn osakeannin tavoitteeksi asetettiin vähintään 250 000 euroa. Osakeannilla kerättävillä varoilla on tarkoituksena vahvistaa Jukurit HC Oy:n omaa pääomaa sekä kassavaroja. Kerättävillä varoilla mahdollistetaan osaltaan Jukurien liiketoiminnan kehittäminen, urheilullisen menestyksen tavoittelu myös tulevaisuudessa sekä toiminnan kehittäminen taloudellisesti kestävälle pohjalle.

- Anti on siis käynnissä aina lokakuun loppuun saakka, joten jos harkitset mukaan lähtemistä, niin vielä ehdit, toimitusjohtaja kannustaa.

Lisätietoja:
Antti Laakso p. +358 40 036 8492
Jukurit HC Oy:n toimitusjohtaja