Jukurien harjoitusottelut käynnistyvät legendaarisesta turnauksesta

Kuluvan viikon maanantaina virallisesti käynnistynyt Mikkelin Jukurien Liigaan valmistava pre-season on asettumassa lähelle lopullista muotoaan. Historialliseen kauteen valmistautumisessa yksi tärkeä osa on harjoitusottelut.

Jukurien harjoitusottelut alkavat legendaarisessa ympäristössä Raumalla Pitsiturnauksessa 5. elokuuta. Mikkeliläiset osallistuvat turnaukseen ensimmäistä kertaa seurahistoriansa aikana.

- Pitsiturnaus on instituutio suomalaisessa jääkiekkoilussa. Ilmapiiri turnauksen ympärillä on aamusta alkaen täysin ainutlaatuinen. Jukurit suuntaa Raumalle äärimmäisellä ilolla, innolla sekä terveellä ylpeydellä, hehkuttaa mikkeliläisjoukkueen päävalmentaja Risto Dufva.

Pitsiturnauksen lisäksi Jukureilla on sovittuna seitsemän muuta harjoitusottelua.

Tämän hetken ohjelmassa Jukurit isännöi Ikioma Areenalla Jyväskylän JYPiä elokuussa, mutta myös toinen harjoitusottelu Kalevankankaan kotikaukalossa on suunnitelmissa.

- Tämä otteluohjelma osuu erittäin hyvin meidän pre-seasonin kokonaiskuvaan. Sovitut ottelut vastustajineen ovat hyvää valmistautumista ja testausta meidän joukkueelle sekä koko koneistollemme, Dufva jatkaa.

Jukurien harjoitusottelut (muutokset mahdollisia):

5.8. Pitsiturnaus, Rauma

12.8. KalPa - Jukurit, Kuopio

16.8. Ässät - Jukurit, Pori

18.8. Jukurit - Sport, Kokkola

19.8. Sport - Jukurit, Vaasa

24.8. Jukurit - JYP, Mikkeli

6.9. JYP - Jukurit, Jyväskylä

8.9. Jukurit - Pelicans, Rantasalmi