Jukurien fanituotemyynti uudistuu

Mikkelin Jukurien liigajoukkueen fanituotemyynti ottaa maanantaina 30. toukokuuta odotetun ja ison askeleen eteenpäin. Jukurit ja tekstiilien viimeistelyyn sekä maahantuontiin erikoistunut Vanners Oy solmivat yhteistyösopimuksen, jonka myötä Vanners vastaa jatkossa mikkeliläisjoukkueen fanituotteiden myynnistä.

- Jukureille oli äärimmäisen tärkeä saada tähän toimintasektoriin luotettava ja vahva kumppani. Tämä tavoite onnistui nyt täydellisesti Vannersin myötä. Vanners on alan johtavia toimijoita, joka takaa Jukurien kannattajille sekä eri sidosryhmille laadukkaan fanituotevalikoiman, iloitsee Jukurien myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen.

- Me olemme tästä kumppanuudesta iloisia ja tyytyväisiä. Olemme tehneet Porin Ässien ja Rauman Lukon kanssa laadukasta yhteistyötä, jonka kokemuksia voimme nyt ammentaa Mikkelin Jukurien käyttöön, linjaa Vanners Oy:n toimitusjohtaja Pekka Niinisalo.

Vannersin ylläpitämä verkkokauppa aukeaa maanantaina klo 9. Jatkossa Jukurien fanituotteita voi tilata kätevästi ja nopeilla toimitusajoilla helppokäyttöisestä verkkokaupasta.

- Tuotevalikoimaa päivitetään jatkuvasti. Heti alkuun pyrimme tarjoamaan Jukurien kannattajille tuotteita, joille löytyy takuuvarmasti käyttöä saman tien. Kannattajien palautteen perusteella meillä on nopea kyky reagoida haluttuihin muutoksiin. Tämä varmistaa sen, että Jukurien fanituotteet ovat sellaisia, joita Mikkelissä halutaan, jatkavat Niinisalo ja Vesalainen.

Jukurien uudistettu verkkokauppa aukeaa maanantaina 30.5. klo 9. osoitteessa kauppa.jukurit.fi. Myös Jukurien kotisivuilta osoitteesta www.jukurit.fi löytyy suora linkki verkkokauppaan.