OTTELURAPORTTI: Jukureille tappio Jyväskylässä

JYPin avauserän hurrikaani liian kova viikinkiryhmälle.
Henrik Koivisto iski Jukurien ainokaisen Jyväskylän illassa.

Mikkelin Jukurit taipui tiistai-iltana JYPille Jyväskylässä pelatussa harjoitusottelussa numeroin 4-1 (3-0, 0-0, 1-1). Ottelun ratkaisusta saatiin esimakua jo avauserässä, jossa kotijoukkue iski kolme maalia jukurivahti Mika Norjan selän taakse. Kaksi osumista syntyi ylivoimalla.

Jukurit heräsi erätauon aikana JYPin järjestämästä syksyisestä hurrikaanista ja toisessa erässä peliä vei viikinkiryhmä. Maalit jäivät kuitenkin syntymättä lukuisista hyvistä maalipaikoista huolimatta.

Mikkeliläisryhmän pelillinen identtiteetti kirkastui ottelun edetessä. Lopulta Jukurit pääsi iskemään myös kavennuksen. Siitä vastasi pirteää harjoituspelikautta pelaava hyökkääjä Henrik Koivisto. Syöttöpisteet Koiviston osumaan kirjattiin Samuli Piipposelle ja Joonas Kalliolalle.

Jukurien päävalmentaja Risto Dufva summasi Jyväskylän illan antia rauhallisin mielin.

- Pitkähkö tauko pelaamisesta aiheutti meille vähän sellaista terävyysvajetta. Tämä päti erityisesti avauserässä. Kotijoukkue toki vei avauserän 3-0, mutta ei JYP niin paljon meitä ollut edellä ensimmäisessäkään erässä, Dufva mietti.

-Toinen erä oli puolestaan meiltä aivan suvereenia tekemistä. Veimme peliä, mutta maalit jäivät puuttumaan. Kaksi erää olivat meiltä hyvää pelaamista. Alivoimapelaamiseen tarvitaan terävyyttä ja ylipäätään muutenkin kokonaisvaltaista terävyyttä. Torstaina jatketaan uuden miekkailun merkeissä Rantasalmella.

Illan ottelun tilastopaketin pääset katsomaan täältä.

Jukurien viimeinen harjoitusottelu ennen Liiga-avausta pelataan siis torstaina Rantasalmella. Vastaan luistelee Lahden Pelicans.