ENNAKKO: Viimeinen rutistus ennen joulutaukoa

Jukurit matkaa perjantaina Joensuuhun.
Jukurit matkaa vielä ennen joulutaukoa Joensuuhun, jossa perjantain Mestis-kohtaamista isännöi sarjan kolmantena oleva Jokipojat.

Jukurit kohtaa perjantaina hurjaan vireeseen itsensä virittäneen joensuulaisryhmän, joka on napsinut kymmenestä edellisestä pelaamastaan ottelustaan 19 pistettä. Tuohon joukkoon mahtuu vain kolme ottelua, joista joukkue on jäänyt täysin ilman pisteitä.

Jukureilla on takanaan 13 ottelun voitot ja viikinkiryhmä lähtee saalistamaan neljättätoista peräkkäistä voittoa.

Joensuulaisryhmä teki torstaina jatkosopimuksia seuraavalle kaudelle ja tiedotti asiasta verkkosivuillaan. Jokipoikien valmennuskolmikko jatkaa ja viisi pelaajaa kirjotti nimensä sopimuspaperiin. Jokipojissa jatkavat puolustajat Joel Olkkonen ja Joni Muranen, hyökkääjät Oula Uski ja Teemu Lahtinen ja maalia vartioi jatkossakin Samuel Jukuri.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa ja voitot ovat tasan. Syyskuussa Jukurit haki pisteet Joensuusta lukemin 2-4 ja Jokipojat oli lokakuussa Mikkelissä pelatussa ottelussa parempia voittolaukauksilla 1-2.

Molempien joukkueiden kokoonpanot selviävät ottelupäivänä.


Nippelitieto:

Joukkueiden parhaimmat pistemiehet pitävät koko Mestiksen tilastokärkeä, sillä Jukureiden Oula Palve (11+22=33) pitää tehotilaston kärkeä ja toisena on JokipoikienSamu Pitkänen tehoin 6+27=33.

Seuraa heitä:

Jukurit #26 Oula Palve
Jukureiden 23-vuotias tehohyökkääjä, joka kantaa joukkueensa kultakypärää. Joukkueensa kapteenistoon kuuluva Palve on pelannut tällä kaudella 22 ottelua tehden tehot 11+22=33.

Jokipojat #3 Elmeri Laamanen
Puolustajan tontilla viihtyvä 21-vuotias Laamanen on Jukureiden kasvatti ja siirtyi susirajan tuntumaan tälle kaudelle. Laamanen on pelannut kuluvalla kaudella 26 ottelussa ja tehnyt tehot 0+1=1.

Jokipojat – Jukurit LVI-Myller Areenalla perjantaina 18.12.2015 klo 18.30. Ottelu on nähtävillä Mikkelissä Ravintola Päämajassa ja ottelu on nähtävillä myös Elisan Fanseat -palvelusta.