ENNAKKO: Savonlinnaan viimeistä kertaa?

Jukurit matkaa keskiviikkona Savonlinnaan ehkä viimeistä kertaa. Kuva: Mikko Rahikainen
Eteläsavolainen kamppailupari, Jukurit ja SaPKo, kohtaavat toisensa keskiviikkona Savonlinnassa. Ottelu saattaa jäädä viimeiseksi kohtaamiseksi Mestiksessä.

Viikinkiryhmä lähtee iskemään pässilauman kimppuun nälkäisenä. Joukkueiden kohtaaminen voinee olla viimeinen Etelä-Savon herruuden taistelu näiden joukkueiden välillä, mikäli joukkueet eivät 16.3. alkavissa Mestiksen pudotuspeleissä kohtaa.

Jukurit taistelee jo keskiviikkona runkosarjan voitosta. Mikkeliläisryhmälle riittää piste keskiviikon kierrokselta runkosarjavoiton varmistukseen. Toisena olevaan Kajaanin Hokkiin on tällä hetkellä eroa 14 pistettä ja runkosarjaa on molemmilla joukkueilla jäljellä viisi ottelua.

Savonlinnalaisryhmä sen sijaan pitää runkosarjassa paikkaa neljä ja taistelee tiukasti pudotuspelien kotiedusta. Viidentenä oleva KeuPa HT on SaPKoa jäljessä seitsemän pistettä, vaikkakin KeuPa on pelannut yhden ottelun savonlinnalaisia enemmän.

Etelä-Savon herruudesta joukkueet ovat taistelleet tällä kaudella jo viidesti. Neljä ottelua on päättynyt Jukureiden voittoihin ja kauden ensimmäinen kohtaaminen ja sarja-avaus syksyllä Mikkelissä päättyi pässilauman juhliin.

Nippelitieto:

Edellisessä joukkueiden kohtaamisessa oli Kalevankankaalla kauden ennätysyleisö, 2055 silmäparia. Millainen yleisöryntäys Savonlinnassa nähdään, kun joukkueiden kohtaaminen saattaa jäädä viimeiseksi kohtaamiseksi Mestiksessä?

Seuraa häntä:

Jukurit #4 Joonas Valkonen

Jukureiden puolustajakaartiin kuuluva hyvä molempien suuntien pelaaja on esittänyt tällä kaudella kaikissa SaPKo -kohtaamisissa vahvaa pelaamista. Onnistuuko 22-vuotias puolustaja myös vieraskaukalossa keskiviikkona? Valkonen on pelannut tällä kaudella 41 ottelua tehoin 2+10=12.


SaPKo #25 Tomi Wilenius

Tammikuussa 23-vuotta täyttänyt hyökkääjä on joukkueensa toiseksi paras pistemies. Oikealta puolelta laukova hyökkääjä on pässipaidassa tehnyt tällä kaudella 41 ottelussa tehot 21+17=38. Wilenius on tällä kaudella kunnostautunut etenkin ylivoimalla, jossa hyökkääjä on ollut äärimmäisen tehokas.

SaPKo - Jukurit keskiviikkona Savonlinnassa Talvisalon jäähallissa klo 18.30. Ottelu on nähtävillä Mikkelissä Ravintola Päämajassa ja ottelun näyttää myös Elisan Fanseat-palvelu.

Haluatko mukaan Savonlinnaan? Jukurit SarvisClub järjestää otteluun fanimatkan ja mukaan mahtuu vielä. Lisätietoja: