ENNAKKO: SaPKo viimeistä kertaa Mikkelissä?

Vuoden viimeinen ottelu mitellään tiistaina Kalevankankaalla.Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo
Joulu on jäänyt taakse ja Jukurit kohtaa SaPKon kinkunsulatusottelussa tiistaina. Joukkueet kohtaavat ehkä viimeistä kertaa Kalevankankaalla vuoden 2015 päättävässä ottelussa.

Jukurit ja SaPKo ovat kohdanneet toisensa neljä kertaa kuluvalla kaudella. Etelä-Savon herruus on Jukureiden hallussa, sillä mikkeliläisryhmä on vienyt joukkueiden kolme edellistä kohtaamista ja SaPKo on onnistunut yllättämään Jukurit vain kerran. Pässilauma oli kauden avausottelussa Mikkelissä parempi voittolaukauksilla 4-5.


Joukkueet kohtaavat Mikkelissä viimeistä kertaa runkosarjassa tällä kaudella. Yksi kohtaaminen mitellään vielä vieraissa, sillä joukkueet kohtaavat toisensa maaliskuun alussa Savonlinnassa. Joukkueiden kohtaaminen jäänee viimeiseksi Kalevankankaalla, elleivät joukkueet kohtaa vielä keväällä pudotuspeleissä.


SaPKo saapuu Kalevankankaalle katkaisemaan Jukureiden voittoputkea, joka on yltänyt jo 14 ottelun mittaiseksi.


Pässilauma on esittänyt koko kauden ajan pirteitä otteita. Sarjataulukossa sijaa neljä pitävä joukkue on saalistanut viidestä edellisestä ottelustaan kuitenkin vain kahdeksan pistettä, sillä SaPKo on voittanut KeuPa HT:n ja Peliitat varsinaisella peliajalla ja Kiekko-Vantaan voittolaukauksilla. Kaksi tappiota on tullut sen sijaan Hokki- ja RoKi-otteluista.


Jukurit on saanut harjoitteluvahvuuteensa takaisin Miro Mäkisen, joka oli mukana Nuorten Leijonien MM-turnausta edeltävällä leirillä. Viikinkilauman valmentajana toimiiTimo Turunen, sillä vastuuvalmentaja Antti Pennanen on Nuorten Leijonien mukana Helsingissä MM-turnauksessa.


Nippelitieto:


Jukureiden ja savonlinnalaisryhmän edellisten neljän kohtaamisen maaliero on Jukureille plussalla 15–10.


Seuraa heitä:


Jukurit #19 Joonas Sammalmaa
Jukureiden kauden ensimmäisen kypärätempun tekijä. Sammalmaa iski kolme osumaa juuri SaPKoa vastaan vieraissa 22.10. pelatussa ottelussa. Sammalmaan tehot tällä kaudella ovat 12+13=25.


SaPKo #20 Janne Kumpulainen
Joukkueensa tehomies ja kultakypärä. Kumpulainen on pelannut kaikissa SaPKon otteluissa kuluvalla kaudella ja iskenyt tehot 6+19=25.


Koko perheen voimin vuoden viimeiseen otteluun! Kinkunsulatusottelu Jukurit – SaPKo tiistaina klo 18.30 Kalevankankaalla. Lapset otteluun vain viidellä eurolla! Tervetuloa!