ENNAKKO: Jukurit iskee viimeistä kertaa TUTO Hockeyn kimppuun

Keskiviikona nähdään jälleen kiihkeä kamppailu Jukureiden ja TUTO Hockeyn välillä. Kuva: Mikko Rahikainen
Jukurit ja TUTO iskevät toistensa kimppuun ehkä viimeistä kertaa, ellei joukkueet kohtaa pudotuspeleissä. Joukkueiden välillä on vuodesta toiseen nähty tiukkoja ja tunteikkaita kohtaamisia.

Jukureiden viiden ottelun mittainen vieraskiertue on nyt takana ja runkosarja päätetään kahteen peräkkäiseen kotiotteluun. Joukkueen viimeaikaiset otteet kaukalossa eivät ole olleet vakuuttavinta Jukuria, mitä tällä kaudella on nähty, mutta keskiviikkona viikinkiryhmällä on kuitenkin mahdollisuus kasvojenkohotukseen.

Viidestä vierasottelusta Jukurit hävisi kaksi ja voitti kolme, keräten yhdeksän pistettä.

Jukurit sivuaa nyt vuodentakaista joukkueena tehtyä piste-ennätystä ja lähtee rikkomaan sitä keskiviikkona kotiyleisönsä edessä.

Myös Oula Palve metsästää edelleen Mestiksen piste-ennätystä ja on Tero Forsselin ennätyksestä kahden pisteen päässä.

Jukurit ja TUTO ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa ja turkulaisryhmä johtaa kohtaamisia otteluvoitoin 2-1. Kaksi kamppailua ovat päättyneet TUTOn juhliin 0-2 ja 3-2 (JA), tammikuussa Turussa pelattu ottelu päättyi viikinkipaidoille numeroin 1-5.

TUTO tarvitsee tililleen elintärkeitä pisteitä, joilla on vaikutusta joukkueen runkosarjasijoitukseen ja näin ollen myös playoffien vastustajaan. Viime viikolla turkulaisryhmä voitti lauantaina kotonaan voittolaukauksilla JYP-Akatemian 2-1 ja keskiviikkona nappasi pisteet Peliitoilta kotona maalein 5-2.

Nippelitieto:

Jukurit on varmistanut runkosarjan voiton itselleen, mutta sen sijaan keskiviikkoillan vastustaja jännittää vielä runkosarjan sijoitustaan. TUTOn edellä kahden pisteen karkumatkalla on KeuPa HT sijalla 5 yhden ottelun enemmän pelanneena ja turkulaisryhmän takana sijalla seitsemän on Hermes samoissa pisteissä. Näin ollen TUTO kaipaa kipeästi pisteitä tililleen, sillä runkosarjan sijoitus voi joukkueella olla 5., 6. tai 7.

Seuraa häntä:

Jukurit #17 Eetu Koski

23-vuotias hyökkääjä tekee ensiesiintymisen uuden kotiyleisön edessä. Koski on nyt pelannut Jukureissa viisi ottelua ja perjantaina RoKi-ottelussa iski ensimmäisen maalinsa viikinkipaidassa. Uuteen ryhmään asettuminen on nyt takana ja hyökkääjältä voidaan odottaa pirteitä otteita kotikaukalossa.

TUTO Hockey #22 Markus Seikola

33-vuotias puolustaja liittyi turkulaisryhmän vahvuuteen helmikuun puolessavälissä. Liigan puolustajien maalipörssin neljästi voittanut Seikola on nyt ehtinyt pelata TUTOn riveissä kolme ottelua ja keskiviikkona hänet nähdään vieraiden paidassa neljännen kerran.

Jukurit - TUTO Hockey keskiviikkona klo 18.30! Ovet avataan jo klo 17.30 ja otteluun on naisille vapaa pääsy! Nuorten MM-kisojen pokaali on nähtävillä koko ottelun ajan - kuvauta itsesi pokaalin kanssa!