ENNAKKO: Joensuuhun lauantaina – Jatkaako Jukurit voittokulkuaan LVI-Myller Areenalla?

Jukureiden pelit jatkuvat lauantaina Joensuussa. Kuva: Petri Lyytikäinen / Pietu's Photo
Jukureiden kolmen ottelun viikko päättyy lauantaina Joensuussa, jossa viikinkiryhmä kohtaa Jokipojat.

Perjantaina Jukureiden illan kotihallissa teki vaikeaksi KeuPa HT ja jo lauantaina Jukureiden matka jatkuu Joensuuhun edellisen illan jatkoaikavoiton jälkeen.

Jukurit ja Jokipojat ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa. Molemmat Joensuussa pelatut ottelut ovat päättyneet Jukureiden voittoihin, sillä viikinkiryhmä voitti syyskuussa maalein 2-4 ja joulukuussa 0-1. Lokakuussa Mikkelissä pelattu ottelu sen sijaan päättyi voittolaukauksien jälkeen Jokipoikien eduksi 1-2.

Jokipojat ei pelannut perjantaina ja lähtee otteluun tuorein jaloin. Joukkue pitää sarjataulukossa sijaa kolme, Jukureiden pitäessä kärkisijaa.

Molempien joukkueiden kokoonpano selvinnee lauantaina päivällä, mutta Jokipoikien puolustuksessa lienee vajetta. Jokipoikien verkkosivun mukaan myös hyökkääjä Kasimir Puruskainen on sivussa lauantain ottelusta loukkaannuttuaan keskiviikkona SaPKo-ottelussa. Jokipoikien maalilla lauantaina nähdään Timo Niemi.

Jukureiden kokoonpano vahvistuu lauantaina päivällä, mutta joitakin muutoksia nähtänee myös vierailijoiden kokoonpanossa.

Nippelitieto:

Jokipojilla on vähiten päästettyjä maaleja, sillä joukkue on laskenut vain 75 maalia. Jukurit on samassa tilastossa toisena, päästettyään maaleja 76.

Seuraa heitä:

Jukurit #29 Teemu Turunen
Taiturihyökkääjä, joka tekee joukkuekavereista parempia illasta toiseen. 20-vuotiaan hyökkääjän kuluvan kauden tehot 35 ottelusta ovat 12+17=29.

Jokipojat #44 Samu Pitkänen
28-vuotias joukkueensa tehohyökkääjä ja kultakypärän kantaja. Pitkänen on tehnyt hyvää työtä molemmissa päissä kenttää ja on iskenyt 33 otteluun tehot 6+29=35.

Jokipojat - Jukurit LVI-Myller Areenalla lauantaina klo 17.00. Jukurit SarvisClub järjestää otteluun fanimatkan ja bussin kyytiin mahtuu mukaan vielä! Ottelu on Mikkelissä nähtävillä myös ravintola Päämajan Jukureiden vierasillassa ja Elisan Fanseat -palvelusta.